Ilyen lakásokból válogathatnak az ország leggazdagabbjai
eladó/kiadó
2016.09.26. 11:18 I csorbazs

Ilyen lakásokból válogathatnak az ország leggazdagabbjai

 Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját ezúttal az ár adta. Olyan otthonokat szedtünk össze a legfrissebb hirdetések közül, melyeket csak a társadalom gazdagabb rétege engedhet meg magának. Nézzük, miből válogathatnak az igazán pénzes lakásvásárlók!

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

 

Csinos kis "házikó" Budakeszin 

Gyönyörű kilátás, impozáns terek, wellness-oázis és minden, de tényleg minden, amit luxusotthonban el tudsz képzelni! Ezek jellemzik ezt a Budakeszin eladó, 550 négyzetméteres otthont, melyet 195 millió forintért szerezhet meg a leendő tulajdonos.

További képekért kattints a fotóra!

budakeszi_elado_lakas.jpg

 

Csodapalota a II. kerületben

Egy lakás méretű (45 négyzetméter) tetőkerttel rendelkezik ez a II. kerületi csodapalota, ami 2000-ben épült. A pazar ingatlanban 3 hálószobát alakítottak ki, a mindennapi testmozgás hívei pedig a külön erre a célra kialakított sporttérben hódolhatnak szenvedélyüknek.

További képekért kattints a fotóra!

kilatas_utca_elado_haz.jpg

 

Elképesztő birtok Veszprém megyében

Festői környezet, antik bútorok, fényterápiás finn szauna, rózsakert és gyümölcsös. Ilyen ez a Veszprém megyében, Ganna településen található birtok, ami 139 millió forintért keresi új gazdáját. Az idilli, madárcsicsergős, patakcsordogálós, mézeskalács házikó remek választás lehet jómódú természetkedvelőknek.

További képekért kattints a fotóra!

ganna_elado_birtok.jpg

 

Klasszikus stílus két generációnak

Exkluzív kialakítású ez a 440 négyzetméter alapterületű, hétszobás családi ház, mely akár két generáció számára is kényelmes hajlék lehet. A duplakomfortos otthont a fa burkolatok teszik igazán egyedivé. Ára 440 millió forint.

További képekért kattints a fotóra!

szepvolgyi_ut_elado_lakas.jpg

 

Luxusbirtok az erdő közepén 

Kecskeméttől mindössze 8 kilométerre, egy fenyveserdő közepén található ez a kacsalábon forgó luxusotthon, melyhez egy hatalmas birtok is tartozik. A leendő lakók pihenését kerti szaletli, jakuzzi és az erdőben elhelyezett függőágyak biztosítják.

További képekért kattints a fotóra!

sohordo_ut_elado_haz.jpg Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (X)

Címkék: budapest eladó lakás eladó/kiadó