Pihe-puha, színes és kényelmes - Ezeket az otthonokat szerettük a legjobban a héten!
eladó/kiadó
2016.09.12. 10:00 I csorbazs

Pihe-puha, színes és kényelmes - Ezeket az otthonokat szerettük a legjobban a héten!

Az Otthontérkép sorozatában, összegyűjtöttük nektek az elmúlt hét legszebb és legjobb eladó otthonait. A válogatás alapját a képek minősége és a kialakítás adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal, leírással töltik fel eladó ingatlanjukat és ügyelnek arra, hogy minél több részletet megosszanak az eladó otthonról.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. 

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, az elmúlt hét legjobb eladó otthonai!

Kényelmes lakrész a XII. kerületben

48 négyzetméter alapterületű ez az otthonosan berendezett földszinti lakrész, melyben 1 hálószoba és amerikai konyhás nappali található. Az ingatlan kertkapcsolatos, így remek választás lehet kisállattal költözők számára.

Részletekért kattints a fotóra!

karthauzi_utca_elado_lakas.jpg

 

Fiatalos és modern otthon

A XIII. kerületben várja új tulajdonosát ez a 67 négyzetméter alapterületű 2+1 szobás lakás. Az ingatlan modern kialakítású, szobái pedig kifejezetten világosak. Amerikai konyhás nappalival rendelkezik, melyből egy 5 négyzetméteres erkélyre juthatunk.

Részletekért kattints a fotóra!

vizafogo_elado_lakas.jpg

 

Ízléses lakás sok extrával

Szintén a XIII. kerületben található ez a magas minőségben felújított, ízléses lakás, mely jó választás lehet kisebb családok számára és befektetés céljából egyaránt. A kellemes otthon ablakaira motoros redőnyöket szereltek fel, wifivel működik a klíma, a lakás védelméről pedig biztonsági ajtó gondoskodik.

Részletekért kattints a fotóra!

visegradi_utca_elado_lakas_1.jpg

 

 

Valódi családi fészek Csobánkán

Budapest vonzáskörzetében a hangulatos Csobánkán áll ez a  csaknem 300 négyzetméter alapterületű, duplakomfortos otthon, mely kényelmes lakhelyül szolgálhat akár nagyobb családok számára is. Az ingatlanhoz wellness-részleg, kültéri medence és csodaszép kert is tartozik.

Részletekért kattints a fotóra!

csobanka_elado_haz_1.jpg

 

Vidám, világos és panel

65 négyzetméter alapterületű ez a 3 egész szobás panellakás, mely jelenleg új lakóra vár a XI. kerületben. A rendezett, tiszta társasházban található összkomfortos otthon néhány éve teljes körű felújításon esett át, állapota kifogástalan.

Részletekért kattints a fotóra!

albert_utca_elado_lakas.jpg

 Több mint 100 ezer ingatlan egy helyen (x)

Címkék: budapest egyeb lakás eladó eladó/kiadó