6 szuper termék azoknak, akik nem bírják elviselni a hőséget
2016.07.30. 07:00 I horvathandrea

6 szuper termék azoknak, akik nem bírják elviselni a hőséget

Ventilátor az iPhone-hoz, mentolos törlőkendő, hűsítő géllel teli párna - csak pár azon termékek közül, amikkel a párás, fülledt hőséget túl lehet élni. Az alábbi ötletes termékeket aszerint választottuk a Buzzfeed felsorolásából, hogy mindegyik használható a városban és utazáskor is, ráadásul egyik sem foglal túl sok helyet.


 

1. iPhone ventillátors1.jpg

Csak nyolc euróba (2507 Ft) kerül a spéci ventillátor, amit az iPhone 5 telefonhoz lehet csatlakoztatni, és akár egész nap, amíg le nem merül a telefon, fújja a levegőt. A mini ventillátor egyelőre elfogyott az Urban Outfittersen, de célszerű keresgélni a neten, az Amazonon is lehet kapni.

 

 

 

2. Hűsítő gél párnas2.jpg

Memóriahabos szivacs, hűsítő gél és mindez egy párnában, tökéletesen hangzik azok számára, akiket megvisel a meleg. A kék színű gélt miután kivettük a hűtőből, be kell helyezni a párnahuzat alá, és már lehet is aludni a kánikulában. Negyven dollárba (kb. 12 000 Ft) kerül az Amazonon.

 

 

3. Mini légkondis3.jpg

Zöldben, kékben, rózsaszínben is kapható a mini légkondi, ami USB-vel és ceruzaelemekkel is működtethető. A kütyü annyira népszerű, hogy az Amazonon jelenleg nem elérhető, de érdemes folyamatosan figyelni az oldalon, nem véletlenül fogyott el.

 

 

4. Mentolos törlőkendős4.jpg

A mentolos tusfürdők, mentolos törlőkendők azonnal hűsítő érzést adnak a bőrnek használat után. A törlőkendők a zsebben is elférnek, bármelyik netes illatszerboltból beszerezhetők, és van az Amazonon is.

 

 

5. Jegeskávé készítő kávéfőzős5.jpg

Az egyszerű filteres kávéfőzőt elég csak betenni a hűtőbe, majd egy kis idő múlva kivenni, és már fogyasztható is. Kicsi, hordozható és egyszerűen működik, 20 dollárba, körülbelül 6000 forintba kerül az Amazonon.

 

 

 

6. Sört hűtő pálcas6.jpg

Azoknak, akik nem húzzák le azonnal az üveg sört, de szeretnék jó hidegen fogyasztani továbbra is, van egy jó hírünk: valaki kitalálta a fém hűtőpálcát, amit a mélyhűtőben kell fagyasztani, majd a sörbe tenni a nyári napokon. Mindössze tizenegy dollár az Amazonon, azaz 3500 Ft.

 

 

 

Természetesen az sem mindegy, hol kell átvészelni a forró napokat. Íme néhány hely, ahol biztosan könnyebb túlélni a hőséget!

Kellemes udvar fedett beülővel

Részletekért kattints a fotóra!
siofok_ingatlan_elado.jpg

 

Közvetlenül a vízbe

Részletekért kattints a fotóra!

szigetszentmarton_elado_ingatlan.jpg

 

Gárdonyi hűsölés

Részletekért kattints a fotóra!

gardony_elado_haz.jpg

 

Tóparti luxus

Részletekért kattints a fotóra!

tata_elado_haz.jpg