3 dolog, amivel gyorsan a saját stílusodra formálhatod a lakást, amit bérelsz!
2016.07.18. 13:11 I csorbazs

3 dolog, amivel gyorsan a saját stílusodra formálhatod a lakást, amit bérelsz!

Aki élt már bérelt lakásban az tudja, hogy ezekben az ingatlanokban a saját stílus kialakításának lehetőségei sokszor korlátozottak. Ha például bútorozott, akkor nem szabadulhatunk meg egykönnyen a nagymamás gardróbszekrénytől, vagy ha nem tetszik a konyhai csempe színe, nem verhetjük le és tehetünk újat. Ugyanakkor sok olyan lehetőség van, amivel hamar és kevés pénzből is otthonosan érezhetjük magunkat.

Egy bérelt lakásban az ember nem végezhet túl nagy átalakításokat, ráadásul csak olyan holmiba érdemes pénzt fektetni, amit aztán magunkkal tudunk vinni majd egy másik lakásba is. A helyzetet ráadásul tovább nehezíti, ha csak egy rosszabb állapotú hajlékra van anyagi keretünk, azonban ilyenkor is meg lehet újítani néhány apró dolgot, ami viszont nagyon sokat számít a komfortosság szempontjából.

Tegyük fel, hogy már kipakoltad és a helyére tetted az olyan alapvető és szükséges felszerelést, mint a ruháid, a törölközők és az ágynemű. A lakás ettől azonban még nem lesz otthonos és stílusos. Íme 3 dolog, amivel könnyen a saját stílusodra formálhatod a bérelt lakásodat!

Textilek: párnahuzatok, takarók, függönyök

parna02.jpg

forrás: hgtv.com

A legegyszerűbben a textilekkel lehet látványos eredményt elérni. Néhány színes párna, egy meleg pokróc és egy karakteres függöny máris egyedi hangulatot ad az albérletednek. Törekedj arra, hogy a falak semleges színűek legyenek, csak úgy mint a bútorok stílusa és ha ez megvan, akkor kedvedre játszhatsz a kisebb kiegészítőkkel.

További képekért kattints a fotóra!

parna01.jpg

Semleges bútor színes párnákkal

 

Fióknyitó fogantyúk vagy gombok

fogantyu03.jpeg

forrás: hgtv.com

Lehet, hogy az egész szekrényt vagy komódot nem cserélheted ki egy másikra, de nézd meg a fogantyúit! Tetszenek? Elsőre nem is hinnéd, hogy mennyit számít otthonosság szempontjából az egyedi fogantyú, azonban amint felkerülnek az ízlésedet jobban tükröző darabok, sokkal inkább a magadénak fogod érezni az egész bútort. Kicsi dolog, de tényleg sokat számít!

További képekért kattints a fotóra!

fogantyu02.jpg

Mennyi szekrény és lehetőség az egyediségre!

Gömblámpa füzér

gomblampa04.jpg

forrás: 4betterhome.com

Ha a nappali stílusról már gondoskodtál, akkor ne feledkezz meg az estékről sem. A gömblámpa füzérekben az a jó, hogy akár egyedi kombinációban is összeválogathatod a neked tetsző színeket, így az teljes mértékben igazodik otthonodhoz. Nappal dekorál, este pedig meghitt hangulatot ad a fénye.

További képekért kattints a fotóra!

gomblampa03.jpg

Fiatalos hálószoba, amit még jobban feldobna egy gömblámpa füzér

 

Nézz körbe a kiadó budapesti ingatlanok között!

Tekintsd meg kiadó lakásainkat! (X)

Címkék: design lakberendezes