Peter Srámek otthonában jártunk!
2016.07.06. 17:07 I csorbazs

Peter Srámek otthonában jártunk!

A felvidéki származású Peter Srámek 1993-ban született Vágsellyén. A fiatal énekest Zámbó Árpy karolta fel a kezdeti időszakban, a Rising Star című műsorban pedig az ország egyik kedvencévé avanzsált. Megnéztük milyen otthonban él a fiatal favorit!

 

Otthontérkép: Melyik a kedvenc helyiséged a lakásban? sp.jpg

Peter Sramek: A hálószobám, azon belül is az ágyam. Munka után általában nagyon fáradtan érek haza és ilyenkor jól esik elnyújtózni az ágyamon. Meg persze a másik kedvenc helyem a konyha! J

Otthontérkép: Szeretnél háziállatot?

Peter Sramek: Nagyon szerettem volna egy yorkshire terriert, de sajnos keveset vagyok itthon, így nem lenne elég időm rá.

Otthontérkép: Mit változtatnál a lakáson?

Peter Sramek: Ez a lakás most az én igényeim szerint lett kialakítva és már megszoktam, hogy ilyen. Természetesen idővel szeretnék majd nagyobba költözni, de egyelőre tökéletesen megfelel és jól érzem magam itt. Az álmom pedig, egy igazi kertes ház.

Otthontérkép: Mit szeretsz a környékben, ahol élsz?

Peter Sramek: Azt szeretem igazán, hogy nagyon csendes ez a városrész, így háborítatlanul lehet pihenni. Nagyon élvezem, amikor kicsit visszavonulhatok, mert ilyenkor tudok feltöltődni energiával.  A másik, ami miatt kötődöm ehhez a környékhez, hogy nagyon sok barátom él errefelé, így könnyebben tudunk találkozni.

Kattints a videóra és nézd meg Peter Sramek otthonát!

 

Peter Srámek otthonához hasonlót keresel? Íme néhány ajánlat!

Részletekért kattints a képre!xi_kerulet_lakas_elado_1.jpg

 

Részletekért kattints a képre!bornemissza_ter_elado_lakas.jpg

Címkék: tv2 celeb