Itt születtek a magyar csapat tagjai!
2016.06.26. 17:09 I csorbazs

Itt születtek a magyar csapat tagjai!

Tudtad, hogy Király Gábor Szombathelyen, Gera pedig Pécsen látta meg a napvilágot? A foci EB alkalmával mai posztunkban összegyűjtöttük, hogy melyik városban születtek a válogatott játékosai. Vajon mennyibe kerül az egyes szülővárosokban a legdrágább ingatlan? Erre a kérdésre is választ adunk majd!

Szombathely

Két játékos is született ebben a városba: egyikük Király Gábor, másikuk pedig Guzmics Richárd. Szombathely Vas megye székhelyeként az ország egyik legrégebbi városa. Eladó ingatlanoknak sincsen híján, a legdrágább eladó otthon ezek a környéken 270 millió Ft.

További képekért kattints a fotóra!

szombathely_elado_ingatlan.jpg

 

Pécs

Magyarország ötödik legnagyobb településén látta meg a napvilágot Gera Zoltán és Dibusz Dénes. A nagy népszerűségnek örvendő játékosok egy olyan városban születtek, ahol a legdrágább ingatlan négyzetméter ára csaknem 1 millió forint, az otthonért összességében pedig 450 millió forintot kell fizetni.

További képekért kattints a fotóra!pecs_elado_haz_2.jpg

 

Budapest

Valószínűleg nem olyan meglepő, hogy Budapesten született a legtöbb válogatott tag, így például Gulácsi Péter, Bese Barnabás, Nagy Ádám és Szalai Ádám. A fővárosban nem kell sokat kutatni a luxusingatlanokért. Ezek egyik legdrágábbikát a képen láthatjátok!

További képekért kattints a fotóra!benczur_koz_elado_lakas.jpg

 

Debrecen

Debrecen szintúgy a "termékenyebb" városok közé tartozik, hiszen itt született Korhut Mihály és Dzsudzsák Balázs is. Egy csodaszép eladó ingatlanra bukkantunk a városban, melynek természetesen ára is meglehetősen borsos, 135 millió forint.

További képekért kattints a fotóra!debrecen_elado_lakas_1.jpg

 

Szolnok 

Budapesttől 100 kilométerre, az Alföld közepén elterülő település is adott egy játékost a magyar válogatottnak Lovrencsics Gergő személyében. A csaknem 73 ezer lakost számláló város legdrágább otthonát 186 millió forintért árulják.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_szolnok.jpg

 

A magyar válogatott csapatának szülővárosai jóformán az egész országot behálózzák. Az eddig említetteken túl Fiola Attila és Böde Dániel Szekszárdon, Kleinheisler László Kazincbarcikán, Juhász Roland Cegléden, Kádár Tamás és Lang Ádám Veszprémben, Elek Ákos Ózdon, Pintér Ádám Balassagyarmaton, Stieber Zoltán Sárváron, Németh Krisztián Győrben, Priskin Tamás Komáromban, Nikolics Nemanja pedig Zentán született. 

Címlapkép forrása: Index, fotót készítette: Huszti István

100 ezer ingatlan egy helyen! (x)

Címkék: eladó legdrágább