Látogasson ki a Lakásbörzére és nyerjen Lenovo telefont Facebookos nyereményjátékunkkal!
2016.04.22. 12:00 I Stickytree

Látogasson ki a Lakásbörzére és nyerjen Lenovo telefont Facebookos nyereményjátékunkkal!

Válaszoljon helyesen kommentben az Otthontérkép Facebook oldalán feltett kérdésre! Ezzel megnyerhet egy Lenovo A6000 okostelefont vagy Otthontérképes börgét. 

Játék és adatkezelési szabályzat

A játék időtartama

2016. április 22. 12:00 - 2016. április 24. 16:00

Nyeremények

1 darab Lenovo A6000-es mobilkészülék

5 darab Otthontérképes bögre

Nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező lerója, így a nyertest nem terheli a nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség, postaköltség).

A nyertesek kiválasztása, értesítése

A játék nyerteseit gépi sorsolással választjuk ki.

A sorsolás időpontja:  2016. április 24. 16:00

A sorsolás helyszíne: a Szervező irodája (1033 Budapest, Polgár u. 8-10.)

A nyerteseket Facebook-on értesítjük a nyeremény átvételének módjáról és idejéről, legkésőbb a sorsolás után 1 munkanappal.

A nyertes nevét közzé tesszük a Szervező által üzemeltetett Facebook oldalon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes neve jelenik meg. A nyeremények átadása személyesen, illetve postai úton történhet.

A sorsoláson valamennyi nyeremény tekintetében 1 fő tartalék nyertest sorsolunk ki, aki előre lép, amennyiben az eredetileg kisorsolt nyertes nem felel meg a jelentkezés feltételeinek, vagy a nyereményt az értesítést követő 30 napon belül nem veszi át.

A játék menete

Lájkolja és népszerűsítse az Otthontérkép Facebook oldalát, és nyerje meg a Lenovo A6000 okostelefon fődíjat, vagy az egyik Otthontérképes bögrét az Otthontérkép áprilisi Facebookos játékában!
Ehhez nem kell mást tennie, mint:
1. Látogasson ki a Lakásbörzére 2016. április 22. 12:00 - 2016 április 24. 16:00 között.
2. Lájkolja az Otthontérkép hivatalos Facebook oldalát és válaszoljon az itt feltett kérdésre. A válaszok megtalálhatóak a Lakásbörzén kihelyezett Otthontérképes roll upokon. 

A részvétel feltételei

A játékban részt vehet mindenki, aki kommentel az Otthontérkép hivatalos oldalán feltett kérdésre 2016. április 22. 12:00 - 2016 április 24. 16:00 között.

A pályázatban részt vevők Facebook azonosítójuk használatával vehetnek részt a játékban. A pályázatban részt vevők a megadott értesítési cím alapján kerülnek azonosításra. Az értesítési cím valódiságáért a játékos felel.

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a nyereményeket felajánló cégek alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói (ptk. 685. § (b) bekezdése).

Játékszabályzat elfogadása

A játékban való részvétellel a résztvevő kijelenti, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a fenti feltételeket. Kijelenti továbbá, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.

A nyereményjátékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a szervező a Játék és adatkezelési szabályzatot bármikor egyoldalúan módosíthatja.

Az Otthontérkép hivatalos Facebook oldalán közzétett nyereményjátékhoz tartozó kép csak illusztráció, forrása a Lenovo oldala: http://shop.lenovo.com/hu/hu/smartphones/a-series/a6000/!