Ismét képernyőn az Otthontérkép!
2016.04.01. 15:04 I csorbazs

Ismét képernyőn az Otthontérkép!

Indul az Otthontérkép magazinműsor 3. évada a TV2-n! Az előzőekhez hasonlóan, most is rengeteg színes témával készültünk, hasznos tippeket és tanácsokat gyűjtöttünk nektek lakásvásárlásról, lakásbérlésről és lakáseladásról. Mai műsorunkból mindent megtudhattok a CSOK-ról és még Emilio és Tina otthonába is beleshettek!

Az egész ország hónapok óta CSOK-lázban ég. A Családok Otthonteremtési Kedvezménye sokak fantáziáját megmozgatta és késztetett arra, hogy szétnézzen a lakáspiacon, tájékozódjon a támogatás lehetséges formáiról és mértékéről. A Novák Katalin család-és ifjúságügyért felelős államtitkár elmondása szerint két hónap alatt már 2400 csok-igénylést fogadtak el. Úgy tűnik tehát, hogy a tervezgetések, számolgatások egyre inkább realizálódni látszanak.

A legalacsonyabb kockázattal a háromgyerekes családok tudják a támogatást igénybe venni, esetleg azok a családok, ahol már van két gyermek és a szülők terveznek harmadikat is. Anyagi tekintetben a csok a következő konstrukciókban érhető el: 1 gyermek esetén 600 ezer forint, 2 gyermek esetén 1 millió 430 ezer forint, 3 gyermek esetén 2 millió 200 ezer forint, 4 vagy több gyermek estén pedig 2 millió 750 ezer forint.

Az Otthontérkép magazinműsor 3. évadának első adásában a csok kerül a középpontba. Szakértők és elemzők segítségével járjuk körül ezt az igencsak aktuális témát és ellátogatunk egy családhoz is, akik csokos terveikről mesélnek majd.

Természetesen a tavaszi szériából sem maradhatnak ki kedvelt sztárjaink otthonai. Elsőként Emilio és Tina vezet majd körben minket lakásukban!

Nézd meg az előzetest a videóra kattintva!

 

Szombaton (április 2.) 11.05-kor nézd az Otthontérkép műsorát a TV2-n!

 

Ezekhez hasonló ingatlanokkal találkozhatsz majd a műsorban! A részletekért kattints a fotóra!

 

További képekért kattints a fotóra!

gyomro_elado_haz.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

balatonboglar_elado_haz.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

pogany_elado_haz.jpg

 

További képekért kattints a fotóra!

tahitotfalu_elado_haz.jpg

 

Címkék: tv2 új építésű használt lakás Otthontérkép CSOK