Trend és luxus a hét legjobbjai között
2016.03.20. 10:50 I csorbazs

Trend és luxus a hét legjobbjai között

Amikor az ember új lakást vásárol vagy bérelni szeretne egyet, akkor jellemzően törekszik arra, hogy a kiszemelt otthon kielégítse alapvető elvárásait: elhelyezkedés, ár és állapot szempontjából megfelelő legyen. Nem árt azonban ha van egy kis plusz is a jellemzők között. Mai bejegyzésünkben két ilyen tulajdonságot emelünk ki.

A trendiség meglehetősen relatív dolog. Az azonban általánosak mondható, hogy az emberek szeretnének kitűnni valamivel, és igyekeznek becsempészni az új hullámokat ilyen-olyan módon otthonukba egy divatos szín, egy extra bútordarab vagy éppen egy jól eltalált kép formájában.

Ez a Klauzál utcai otthon leginkább kék-fehér színvilágának és picike, hangulatos erkélyének köszönhetően válik igazán különlegessé. A kiadó lakás belső kétszintes és összkomfortos, bérleti díja pedig 220 ezer Ft havonta.

További képekért kattints a fotóra!

klauzal_utca.jpg

 

Kiegészítői és praktikus elrendezése teszi különlegessé ezt a mindössze 31 négyzetméteres otthont, mely a Szondi utcában várja új tulajdonosát. A második emeleti otthon kifejezetten csendes, így remek választás lehet olyan egyedülállók számára, akik adnak életkörülményeikre.

További képekért kattints a fotóra!

szondi_utca_elado_lakas_1.jpg

 

A VIII. kerületben, a Blaha Lujza tér szomszédságában található ez a stúdiólakás, melyben design lámpatesteket helyeztek el, a kellemes hőmérsékletről pedig klíma gondoskodik. A nemrégiben felújított napfényes otthon egy belső kertre néz.

További képekért kattints a fotóra!

tolnai_lajos_utca.jpg

 

A másik tényező, ami megragadhat egy lakásvásárlót az a luxus. Természetesen ennek is temérdek megközelítése létezik: van aki az árban van aki a minőségben látja a a fogalom kulcsát. Mindkettő illik erre a gyönyörű, Dunára panorámás otthonra, melyhez medence, sportpályák és még biliárd-szalon is tartozik!

További képekért kattintsa fotóra!

lechner_odon_fasor_lakas_elado.jpg

 

600 négyzetméteres ez a II. kerületi villa, ami a luxus egy jeles képviselője lehet. A kifogástalan minőségű ingatlan egy csendes utcában található és még wellness-részleget is kialakítottak benne.

További képekért kattints a fotóra!

ii_kerulet_elado_villa.jpg

 

Többgenerációs család számára is kiváló választás lehet ez a 6+2 szobás tágas otthon, melyet egy romantikus kert ölel körül. A luxus több ponton is megmutatkozik az ingatlanban, ilyen például a felszereltség és a minőség, melyből remekül "vizsgázik" a csobánkai különlegesség.

További képekért kattints a fotóra!

csobanka_elado_haz.jpg

Címkék: budapest válogatás eladó családi ház garzon