8 aduász tulajdonság, ami képes eladni az otthonod!
2016.02.27. 15:06 I csorbazs

8 aduász tulajdonság, ami képes eladni az otthonod!

Eladói oldalról kardinális kérdés, hogy mely tényezők tesznek igazán vonzóvá egy ingatlant. Ahhoz, hogy az érdeklődő eljusson addig a pontig, hogy tárcsázza a kapcsolattartó telefonszámát temérdek szempontnak meg kell felelni. Vannak azonban olyanok, melyek könnyedén beelőzhetnek! Ezeket vesszük sorra mai bejegyzésünkben és a hét kedvenc ingatlanjaival illusztráljuk őket.

Egyfelől ott van a hirdetés összképe, melyet feltehetően nem tudatosan értékel a vevő, ennek ellenére jelentős szerepet játszhat abban, hogy valaki elküldi az érdeklődést vagy sem. Milyen minőségű fotókat készítettél a lakásról? Mennyire tartalmas és részletes leírást adtál meg? Képes voltál objektíven értékelni az otthonod, mindenféle túlzás nélkül? Rajzoltál-e alaprajzot? És még folytathatnánk a sort.

A másik nagy szempontcsokor mely egy ingatlant kiemelhet a többi közül, nem meglepő módon, az eladó otthonra vonatkozó tulajdonságok. Mire is kell itt gondolni?

Egy hirdetési portált más-más preferenciákkal bíró érdeklődők látogatnak. Természetes, hogy eltérő szükségletei vannak lakásvásárlások egy fiatal párnak és egy kétgenerációs családnak. Léteznek azonban olyan vonások, melyek felülírhatják az eredeti tervet és aduászként, olykor-olykor önmaguk is eladhatják az ingatlant.

Lássuk, melyek ezek!

1. A kilátás

Kevés ember létezik a földön, akit egy csodaszép panoráma ne tudna levenni a lábáról! Pláne, ha minden nap gyönyörködhet benne és még a reggeli kávéját is a látvány bűvkörében szürcsölgetheti. Az már ízlés és adottság kérdése, hogy inkább a természet vagy egy szépséges városi látkép mellett tesszük le a voksunkat. Utóbbiban jeleskedik ez a II. kerületi, napfényes, felújított otthon!

További képekért kattints a fotóra!

ii_kerulet_lakas_elado.jpg

 

2. Hangulat

Többféle hangulatot áraszthat egy otthon, például van amelyik kissé rideg, van amelyik vidám és bohókás és van olyan, amelyik ránézésre az otthonosság érzetét hívja elő. Ilyen ez a IX. kerületi 2+1 szobás csok-ingatlan is, mely világos tereivel és barátságos színeivel belophatja magát az ember szívébe.

További képekért kattints a fotóra!

vaskapu_utca_elado_lakas.jpg

 

3. A patinás épület

Sokan vagyunk olyanok, akiket a patinás épületek és otthonok le tudnak nyűgözni. A régiesség, az elegancia nagy vonzerő, melyet kevés helyen tapasztalhatunk. Nem úgy, ebben a kétlakásos otthonban, mely Remetekertvárosban várja új tulajdonosát!

További képekért kattints a fotóra!

remetekervaros_elado_haz.jpg

 

4. A lehetőségek

Vannak azok az ingatlanok, amiket nem azért vásárolnak meg az emberek, mert tökéletes állapotban vannak, keveset kell rákölteni. Ezt a tábort erősíti ez az I. kerületi 62 négyzetméteres lakás is, mely remek adottságainak köszönhetően temérdek lehetőséget rejt magában, ráadásul jóval ár alatt hozzá lehet jutni.

További képekért kattints a fotóra!

fo_utca_elado_lakas.jpg

 

5. Praktikusság

A legtöbben az alapterületet tartják kiemelkedő fontosságúnak pedig a praktikus kialakítás sokkal lényegesebb tényező. Vegyük például ezt a XIII. kerületi családi kuckót, mely ugyan 66 négyzetméter, az okos tervezésnek köszönhetően mégis 3 hálószoba is helyet kapott a falak között.

További képekért kattints a fotóra!

reitter_ferenc_utca_elado_lakas.jpg

 

6. Harmónia

Vannak azok az otthonok, amik egyszerűen befészkelik magukat az ember gondolataiba, pozitív és negatív tulajdonságaikkal együtt. Nehéz megmondani, hogy mi olyan megragadó bennük, valószínűleg nem is egyetlen tényezőről van szó, sokkal inkább az összhangról. 

További képekért kattints a fotóra!

xi_kerulet_elado_lakas_3.jpg

 

7. Az exkluzivitás

Egy otthon exkluzív kialakítása minden esetben vonzó tényező, hiszen az érdeklődő különlegesnek és kiváltságosnak érezheti magát azáltal, hogy olyan környezetben élhet, melyről sokan csak álmodoznak. Hasonló kvalitásokkal bír ez a gödi családi ház is, mely új bérlőre vár.

További képekért kattints a fotóra!

god_kiado_ingatlan.jpg

 

8. Az elhelyezkedés

Kulcsfontosságú és szinte minden esetben élenjáró érv az ingatlan elhelyezkedése. Kitűnően vizsgázik ebből a szempontból ez a balatonvilágosi nyaraló, mely közvetlenül a Balaton partján saját stéggel várja új tulajdonosát. 

További képekért kattints a fotóra!

nyaralo_balatonvilagos.jpg

Címkék: budapest válogatás kiadó vidék nyaraló eladó ház eladó ingatlan eladó lakás