Keresd a CSOK-os ingatlanokat az Otthontérképen!
2016.01.12. 14:20 I csorbazs

Keresd a CSOK-os ingatlanokat az Otthontérképen!

Új oldallal várja a családok otthonteremtési kedvezménye iránt érdeklődő felhasználókat az Otthontérkép, ahol egyszerűen böngészhetsz a CSOK-ingatlanok között és minden hasznos információt megtalálhatsz az igénybe vehető támogatásról, a jogosultság feltételeiről, a megkapható összeg mértékéről. Az ingatlanok képének sarkán megjelenő "CSOK" és "CSOK 10+10" jelölések pedig a keresgélést segítik.

UPDATE! 

2015.01.21.

A kormány a tegnapi nap folyamán eltörölte a kamattámogatott hitelnél is a 30 millió forintos értékhatárt új építésű ingatlanok vásárlásánál és építkezésnél. Ennek következményeképp a 10 millió forintos kategória megszűnt, a "CSOK 10" címkéket "CSOK 10+10" jelölés váltotta fel.

 

2015.01.14

Az Otthontérkép CSOK keresőjében külön címke jelöli azokat az otthonokat melyekre a CSOK ("CSOK ingatlan"), a 10 millió forintos ("CSOK 10") és a 10+10 millió forintos ("CSOK 10+10") támogatás jár.

Az Otthontérkép új fejlesztésének használatával könnyedén böngészhetsz a CSOK-ingatlanok között. Az oldal legfelső keresősávjában megadhatod a keresett ingatlan állapotát, hogy melyik településen nézelődsz, illetve a meglévő vagy vállalt gyermekeid számát. Ezek alapján egy térképes felületre jutsz, ahol megtekintheted a feltételek alapján kilistázott otthonokat.

csok_kereso.jpg

A további kalkulátorokkal kiszámolhatod, hogy a kritériumok alapján jogosult vagy-e a CSOK-ra, illetve, hogy mekkora mértékű támogatásra számíthatsz.

Az oldalon hasznos információkat és híreket is olvashatsz a témában, illetve az Őszinte Ingatlanos fülre kattintva felteheted kérdéseidet a szakértőnek is.

Az Otthontérkép oldalát böngészve is kapsz támpontot a keresgéléshez. "CSOK" címkével láttuk el azokat az eladó lakásokat, melyek megfelelnek a kritériumrendszernek, illetve, "CSOK 10+10" jelzést kaptak azok, amik 3 gyermek megléte vagy bevállalása esetén 10 millió forint támogatással és 10 millió forint kedvező kamatozású hitellel megvásárolhatók.

 

Címkék: kereső kedvezmény fejlesztés támogatás otthontérkép CSOK