Vannak még kedvező árú lakások Budapesten!
2015.11.27. 14:00 I csorbazs

Vannak még kedvező árú lakások Budapesten!

Valóban eltűntek a megfizethető otthonok a piacról? Már csak horror árakon lehet Budapesten lakást venni? Mai bejegyzésünkben a 15 M Ft alatti fővárosi ingatlanokat vizsgáljuk meg, és bebizonyítjuk, hogy vannak még jó ajánlatok, csak keresni kell őket!

Az alacsony árfekvésű otthonok érdekes módon legalább olyan ellenérzéseket váltanak ki, mint az irreálisan túlárazottak. Ilyenkor ugyanis felmerül a gondolat, hogy biztosan valami nem stimmel. Ez a feltevés valójában ugyanannyira igaz, mint amennyire nem. Lássuk miért!

Az átlagosnál alacsonyabb áron kínált lakások jellemzően vagy rosszabb helyen találhatók, Budapest esetében például a külső kerületekben, vagy nem annyira előnyös tulajdonságokkal bírnak, például földszintiek, vagy pedig némi felújításra szorulnak. Érdemes megjegyezni, hogy sok esetben még a felújítási munkálatokkal kalkulálva is jobban járhatunk, mint egy jóval drágább, valaki más ízlése szerint felújított otthonnal.

Akadnak azonban olyan ajánlatok is, amik megtalálva az aranyközéputat, nem túl rossz állapotban és központi helyen várnak új lakóra. Tény, hogy belőlük van a legkevesebb, így sok-sok türelem és keresgélés szükséges a megtalálásukhoz. Persze itt sem kell csodára számítani, sokkal célravezetőbb a kompromisszumkész hozzáállás. Ezek közül szemezgettünk néhányat! 

Kétszobás lakás a VIII. kerületben

Józsefvárosban található ez az 57 négyzetméter alapterületű otthon. A felújításra váró ingatlan temérdek lehetőséget rejt magában mind átalakítás, mind pedig kihasználás szempontjából.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_jozsefvaros.jpg

 

Remek elhelyezkedés, világos terek

A Baross térnél vár új tulajdonosra ez az 52 négyzetméter alapterületű, jó állapotú otthon, mely központ elhelyezkedéséből adódóan remek választás lehet fiataloknak.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

baross_ter_elado_lakas.jpg

 

Földszinti lakás Angyalföldön

A XIII. kerületben kínálják eladásra ezt az egyszobás otthont, mely a metrótól csupán pár percre helyezkedik el. Az utcára néző ingatlant új nyílászárókkal és új bejárati ajtóval látták el.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

xiii_keruleti_lakas_elado.jpg

 

Két szobás otthon a VIII. kerületben

A VIII. kerületben, a II. János Pál pápa téren, a Blaha Lujza tér és a 4-es metró szomszédságában található ez a 63 négyzetméteres otthon. A közepes állapotú lakást jelenleg bérlő lakja, de saját célra is kiváló választás lehet.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

ii_janos_pal_papa_ter_elado_lakas.jpg

 

Belső kétszintes lakás a VII. kerületben

A Murányi utcában található ez a garzonlakás, mely valójában két lakás egybenyitásával keletkezett. Az otthon kifejezetten jó vásárnak tűnik, mindenesetre, a biztonság kedvéért, érdemes lehet a részleteknek is alaposan utánajárni.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

muranyi_utca_elado_ingatlan.jpg

Címkék: budapest eladó első lakás eladó lakás 1 ingatlan válogatás