Szállj be a valódi Monopoly-ba! Legyél sportcentrum vagy hoteltulajdonos!
2015.10.16. 08:00 I csorbazs

Szállj be a valódi Monopoly-ba! Legyél sportcentrum vagy hoteltulajdonos!

A befektetések világa egy külön univerzum, melyen végighaladva vannak, akik útvesztőbe érnek, de jó számmal akadnak olyanok is, akik okos döntések útján komoly sikereket érhetnek el. Nem álltatunk senkit, ez egy kockázatos móka, azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy akkor lehet igazán nagyot szakítani, ha pénztárcát nem kímélve szállunk be a bizniszbe.

Egy befektetés - akár jó irányba, akár visszájára sül el - egy életre szóló döntés lehet. Mit kockáztat ilyenkor az ember? Egyfelől időt, hiszen ezekkel az ügyletekkel foglalkozni kell, legalábbis érdemes, másfelől, akár komoly összegek bevonásáról is szó lehet.

A befektetés volumene széles skálán mozoghat. A tapasztaltabbak minden bizonnyal tisztában vannak azzal, hogy igazán nagyot akkor lehet nyerni, ha nem fukarkodunk a számokkal. Nincs ezen mit csodálkozni, a lovin sem fogunk meggazdagodni, ha csak 200 Ft-os tétekben fogadunk!

Amikor valaki úgy határoz, hogy szeretné „megforgatni” a pénzét több lehetőség közül választhat: vállalkozó kedvűek maguk vághatnak bele az izgalmas „utazásba”, de az is előfordulhat, hogy kiszervezik a megvalósítást és a háttérből figyelik az eseményeket.

Két olyan lehetőséget hoztunk nektek ma, ami mindkét opcióra alkalmas, kedvező hozamot ígér és temérdek izgalmas dologgal kecsegtet.

 

Külön-külön vagy is-is

A három egységből álló komplexum két egységes épületszárnya vár büszke új tulajdonosára, melyek együtt és külön-külön is megvásárolhatók és megállják a helyüket. A XIV. kerületi, Városliget közelében található épületegyüttes egyik fele egy panzió épületszárny. A vendéglátásra kiválóan alkalmas ingatlant jelenleg bérlővel üzemeltetik és hasznosítják. Az 1600 négyzetméter alapterületen 36 szobát, éttermet, közösségi - és kiszolgálóhelyiséget hoztak létre, így remek szálláshely, kedvező hozammal, bővítési fejlesztési lehetőséggel.

A másik épületrész 1100 négyzetméterén 23 tágas és világos szoba és egyéb kiszolgálóhelyiségek kaptak helyet. Az ingatlan több fejlesztési lehetőséget is rejt magában, így például hotel, panzió, irodaház és apartman ház kialakítása is lehetséges, befektetésre ajánlott. 

A két épületrész akár együtt is megvásárolható, sőt, ha mindez nem lenne elég, akkor a komplexum harmadik tagjával egy 4000 négyzetméteres irodával és 900 négyzetméteres mélygarázzsal bővíthető.

További képekért kattints a fotóra!

bc2_bc1.jpg

 

Egy egész sportcentrum

6,1 hektáros területen áll ez az új gazdára váró sportcentrum, mely 4500 négyzetméternyi, sportolásra hasznosított épületből, kiszolgáló létesítményekből, kültéri füves labdarúgópályából, salakos pályából és parkolóból áll.

További képekért kattints a fotóra!

elado_sportcentrum.jpg 

A teniszcentrum részben 15 pálya található, amiből 7 sátorfedéses és fűthető, a kézilabdacsarnokban nézőteret és öltözőket, az emeleten pedig irodákat alakítottak ki. A többi épületben fitnesz-edző és torna-birkózó terem található, öltözőkkel.

A komplexum egyébként remek kvalitásokkal bír, kiváló a közlekedés ezen a környéken, ráadásul a közelben egy exkluzív, új építésű irodaház is megtalálható. Természetesen a sportcentrum továbbfejleszthető mind a sport mind pedig a vendéglátás (sportszálló) területén, az övezeti besorolás engedte hasznosítási lehetőségek kihasználásával.

A befektetések komplexitása nem mindenkinek való. Sok-sok munka, komoly tudás, tőke, türelem és nem kicsi szerencse is kell hozzá. Ezek elegye azonban elképesztő sikereket eredményezhet.

Egy további remek befektetési lehetőséget IDE kattintva találhatsz!

Címkék: sport befektetés vendéglátóhely panzió eladó ingatlan Budapest