Itt vannak a legkisebb eladó és kiadó otthonok!
2015.10.14. 15:00 I csorbazs

Itt vannak a legkisebb eladó és kiadó otthonok!

Furcsa belegondolni abba, hogy egyeseknek csak a fürdőszobája akkor alapterületű, mint mások teljes lakása. Nem, jelen esetben nem a fürdőszoba túl nagy, hanem a "mások lakása" icipici. Mai bejegyzésünkben zsebkendőméretű lakásokat mutatunk és kihirdetjük melyik a legkisebb lakás az Otthontérképen!

Amikor azt a kifejezést használjuk, hogy kislakás, a legtöbb esetben 30-35 négyzetméteres garzonok jelennek meg a szemünk előtt. Ennél azonban jóval kisebb lakások is vannak az ingatlanpiacon. Ezek a kis kuckók a legtöbb esetben valamilyen átalakítás, átépítés során jöttek létre és leginkább olyanok körében kedveltek, akik kevés időt tartózkodnak otthon, jóformán csak aludni járnak haza, esetleg csak egy-egy éjszakát töltenek el itt.

A 10-20 négyzetméteres lakásokat is be lehet praktikusan rendezni! Jellemzően, sokat segíthet, ha a belmagasság lehetővé teszi egy galéria beépítését, ahogy az is növelheti a komfortérzetet, ha megfelelő méretű ablak áll rendelkezésre. Érdemes játszani a beépített szekrények elhelyezésével, a rejtett tárolókkal és a polcokkal is. Hasznos lehet, ha tolóajtókat szerelsz be mindenhova és a szekrények kiválasztásánál is ezt a verziót részesíted előnyben. Ha egy szoba áll rendelkezésre érdemes néhány bútorra kerekeket szerelni, így könnyedén átrendezheted a szobát attól függően, hogy éppen milyen jellegű helyiségre van szükséged.

A következőkben az Otthontérképről válogatott 20 négyzetméter alatti lakásokat mutatunk be, válogassatok kedvetekre!

Hangulatos kislakás az Izabella utcában

18 négyzetméter alapterületű ez a hangulatos kialakítású összkomfortos ingatlan. Remek elhelyezkedése, alacsony rezsije miatt kiváló választás lehet kezdőlakásnak. Ára 10,9 M Ft, ami 125%-kal magasabb a környék átlagáránál.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_lakas_izabella_utca.jpg 

Kis kuckó kiadó

A XIII. kerületben található ez a bútorozott és gépesített minilakás egy rendezett ház második emeletén. Az ingatlan kialakításakor a kényelmi szempontokat figyelembe vették és néhány extrával is kiegészítették. Bérleti díja 65 ezer Ft havonta.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

huba_utca_kiado_lakas.jpg

 

Barátságos otthon Óbudán

A Selmeci utcában kínálják eladásra ezt a barátságos hangulatú negyedik emeleti lakást. A napfényes ingatlanra ráfér egy kisebb felújítás, de gondos kezek munkájával azonban egyedi és kellemes otthon válhat belőle. Ára 6,99 M Ft.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 
elado_kislakas_obuda.jpg

 

Galériázható, csendes garzonlakás

Új tulajdonsora vár ez a 15 négyzetméter alapterületű galériázható, udvarra néző otthon. Az ingatlan jó állapotú, a szoba parkettás és műanyag ablakkal ellátott. Ezen kívül egy tágas előszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba kapott még helyet a lakásban. Ára 7,5 M Ft.

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra! 

elado_lakas_istvanmezo.jpg

 

A legkisebb lakás

Ez, a mindössze 8 négyzetméter alapterületű belvárosi, előnyösen kialakított lakás a legkisebb eladó ingatlan az Otthontérképen. A felújított, padlófűtéssel rendelkező, praktikus állógalériával ellátott otthon teljes berendezéssel 10,5 M Ft-ért vásárolható meg. 

További képekért és a teljes hirdetésért kattints a fotóra!

elado_kislakas_v_kerulet.jpg

Összegyűjtöttük a legkisebb eladó és kiadó otthonokat!

Posted by Otthontérkép on 2015. október 15.

 

Címkék: felújítás kiadó lakás eladó ingatlan garzon kislakás Budapest 1 ingatlan válogatás