Tipp-topp családi otthont keresel? Lehet, hogy megtaláltad!
2015.09.18. 11:35 I csorbazs

Tipp-topp családi otthont keresel? Lehet, hogy megtaláltad!

Egy valód családi házat mutatunk be ebben a bejegyzésben, mely Pomázon található. Kellemes és otthonos családi fészket keresel Budapest vonzáskörzetében? Akkor ezt az eladó ingatlant neked találták ki!

Mi tesz igazán vonzóvá egy családi házat? Nehéz erre a kérdésre kimerítően válaszolni, hiszen mindenki más-más igények mentén válogat a lakáskínálatból. Van akinek a jó közlekedés, van akinek a luxusszínvonal, van akinek a kellemes környezet nyom nagyobb súllyal a latban. 

Ez a 220 m² alapterületű családi otthon Budapesttől fél órányi autókázásra helyezkedik el, Pomázon. A település népességszáma 2001 és 2011 között 15,4%-kal növekedett, vagyis, az utóbbi népszámláláskor 16 622 fő lakott itt.

Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 167 ezer Ft/m², ami pontosan megegyezik a kistérség átlagárával, a Pest megyeinél viszont valamivel magasabb (163 ezer Ft/m²).

Teljes térképért kattints a fotóra!

pomaz_ertekesitesi_ar.jpg

Ez a csendes, nyugodt utcában álló ingatlan remek választás lehet olyanok számára, akiknek fontos a Főváros közelsége, élettérnek azonban mégis inkább családias, zöldövezeti környezetet választanának.

Most pedig jöjjenek a részletek!

Duplakomfort új építésű környezetben

900 m² alapterületű telken áll, új építésű környezetben a fent említett családi otthon. A duplakomfortos ingatlan egy csendes, aszfaltozott utcában helyezkedik el, közelében pedig bevásárlási lehetőség és iskola is megtalálható.

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_pomaz.jpg

  

Saját szobát mindenkinek!

A 220 m²-es földszintes házban 3 hálószoba, egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, kamra, illetve egy egybenyíló nappali, étkező és konyha kapott helyet. A helyiségek közül van amelyik jelenleg gyerekszobaként funkcionál.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_csaladi_haz_pomaz.jpg

  

Parketta és kandalló

Az előző tulajdonos a szobákat parkettával és laminált padlóval, a többi helyiséget pedig, így a konyhát is, járólappal burkoltatta be. Az otthon melegét javarészt gázkazán biztosítja, emellett, a nappali díszeként egy kandalló is beépítésre került.

További képekért kattints a fotóra!

pomaz_elado_csaladi_haz.jpg

 

Konditerem zuhanyzóval

A garázsban két autó kényelmesen elfér, illetve, ezen a szinten egy konditeremmé átalakított szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is a leendő lakók rendelkezésére áll majd. A kellemes hangulatú családi házat elhelyezkedése és kialakítás teszi igazán különlegessé.

További képekért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_pomaz.jpg

 

 

Címkék: családi ház eladó ház agglomeráció eladó ingatlan 1 érdekes lakás