5 "trendi" dolog, ami elriasztja a lakásvásárlókat
2015.09.15. 12:05 I csorbazs

5 "trendi" dolog, ami elriasztja a lakásvásárlókat

Ha a falak beszélni tudnának, ezt kiáltanák: „Ne, ne fess limezöldre!”

Az otthonunk saját magunkat tükrözi. Ez a filozófia azonban a visszájára sülhet el, ha lakáseladásra adjuk a fejünket. Amit az eladó kedvel, az adott esetben túlzás lehet a vevőnek. Összegyűjtöttünk néhány elemet, amit tulajdonosként semmiképp ne alkalmazz, ha gyors eladást szeretnél.

Merész színek

Az előnytelen színek kapásból elriasztják a vásárlókat. Óvakodj a túl világos, a túl színes és a fémes variációktól. Ehelyett szerencsésebb puha színeket, például bézst és halványszürkét választani. Ami a legeslegfontosabb, hogy a falak színe az egész lakásban harmonikus legyen.

Csillogó, fényes kiegészítők

A króm, fém és fényes felületek igen divatosak manapság, mégsem javasolt egy eladásra szánt ingatlant így dekorálni. Bár fel tudják dobni a lakást, mégis érdemes csínján bánni ezekkel és inkább a klasszikus, visszafogott megoldásokhoz ragaszkodni. Ahogy Coco Chanel is mondta: „Mielőtt kilépsz az ajtón, nézz tükörbe és vegyél le magadról egy kiegészítőt!”. Hidd el, a kevesebb néha több!

Nyitott fürdőszoba

Óvakodj a nyitott fürdőszobáktól! Bár nagyon mutatós, de valójában kevesen díjazzák, ha a fürdőkád vagy a zuhanyzó a hálószobájuk kellős közepén helyezkedik el.

A szobák átalakítása

Talán elsőre jó ötletnek tűnik, hogy a plusz hálóból jógaszobát alakíts ki. A probléma ott kezdődik, hogy a vevő így nem egy potenciális hálószobát fog látni a helyiségben, hanem egy egyszerű hobbiszobát, ami ráadásul adott esetben túl kicsi a funkció betöltésére. A legfontosabb, hogy ügyelj az arányokra.

Szőnyeg faltól falig

Egyesek szerint a szőnyeg sosem megy ki a divatból, ráadásul könnyen kezelhető és pihe-puha érzés a talpnak, sok vásárló mégis inkább hátrányként értékeli. A legelőnyösebb a parketta, ez ugyanis időtálló és minden stílushoz illeszkedik.

Forrás: trulia cikke alapján

A következőkben néhány példát mutatunk be az Otthontérképről

Parketta és pasztellszínek

Lipótváros központi részén kínálják eladásra ezt az ízlésesen berendezett, 103 m²-es, összkomfortos, amerikai konyhás lakást. A jó elhelyezkedésű ingatlant nemrégiben újították fel, így most már a leendő lakók új tölgyfa parkettán lépkedhetnek.

További képekért kattints a fotóra!

lipotvaros_elado_lakas.jpg

 

Luxus Kecskeméten

400 m²-es telken áll ez a tégla építésű családi ház, melyet 2008-ban teljesen újjáépítettek. A hétszobás ingatlan szobáit teakfa parketta díszíti, a konyhabútor pedig indiai almafából készült. A lakók biztonságáról térfigyelőrendszer gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

kecskemet_luxus_csaladi_haz.jpg

 

Budai otthonosság

Természetvédelmi terület szomszédságában eladó ez a 110 m² alapterületű földszinti ingatlan egy négylakásos társasházban. A lakásban jól felszerelt konyha található, az egyik kertkapcsolatos szoba teraszán pedig egy jakuzzi kapott helyet.

További képekért kattints a fotóra!

xii_kerulet_lakas_elado.jpg

 

Ha a falak beszélni tudnának, ezt kiáltanák: „Ne, ne fess limezöldre!”

Posted by Otthontérkép on Tuesday, September 15, 2015

Címkék: design stílus luxus lakáseladás eladó ingatlan eladó lakás 1 ingatlan válogatás