Elegancia a Diplomatanegyedben
2015.09.03. 12:45 I csorbazs

Elegancia a Diplomatanegyedben

Ritkán találkozni olyan belvárosi lakással, ahol valóban minden apró részlet kialakítására ügyeltek a tervezők és a kivitelezők. Mai bejegyzésünkben egy olyan különleges otthont mutatunk be, mely remek elhelyezkedésével és gondos kialakításával biztosan sokatok tetszését elnyeri majd.

Több szempontból is érdekes ingatlanra bukkantunk az Otthontérkép adatbázisában. A ház egyik különlegessége történelmi múltjában keresendő, hiszen a hirdető szerint "Tolnay Klári egykori szép házával" van dolgunk.

A lakás a belső kialakítás tekintetében is kuriózumnak számít, hiszen szebbnél szebb alapanyagokat használtak fel az átalakítás és felújítás során. Az élményt csak fokozza az ingatlan remek elhelyezkedése. A Benczúr utca ugyanis az Andrássy út szomszédságában található, közel a Városligethez és számos tömegközlekedési eszköz megállójához.

Jöjjenek a részletek!

 

Világos lakás 6 helyiséggel

A 72 m² alapterületű elegáns otthon 6 helyiségből áll. Kettő nagyobb méretű hálószoba kapott helyet az ingatlanban, de kisebb átépítéssel egy harmadik is könnyedén kialakítható. A nappali és a haló a Hősök terére néz, a tágas konyhából pedig kellemes panoráma nyílik a budai oldalra.

További képekért kattints a fotóra!

vi_kerulet_elado_luxuslakas.jpg

 

Minőség mindenütt

A luxuslakás néhány éve teljes felújításon esett át, mely ez elektromos hálózatra, a nyílászárókra, a radiátorokra és a burkolatokra is kiterjedt. Három helyiségben Olaszországból rendelt tapétákat láthatunk a falakon, a csempék és a járólapok pedig Spanyolországból származnak. A nappali dísze, a kandalló, Hollandiából érkezett.

További képekért kattints a fotóra!

luxuslakas_elado_vi_kerulet.jpg

 

Madárcsicsergés a belvárosban

A Diplomatanegyed e része, a Benczúr utca, zöld, fákkal teli övezet és a Városliget is csupán pár percre található. Ezt jelzi az is, hogy a leendő lakók még madárcsicsergést is hallhatnak a városi forgatagban. A környéken egyébként minden megtalálható: jó közlekedés, bevásárlási lehetőség, iskolák, óvodák, egyetemek, gyógyszertárak, orvosi rendelők.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_lakas_benczur_utca.jpg

 

A jóért fizetni kell

Az eladó lakás ára 49,5 M Ft, ami lássuk be nem egy átlag pénztárca léptéke. Nincs ezen mit csodálkozni, hiszen a Főváros e része mindig is a magasabb kategóriájú ingatlanokról volt híres, hiszen Terézvárosban a lakások átlag kínálati ára 382 ezer Ft/m².

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_vi_kerulet.jpg 

Címkék: minőség luxus belváros panoráma eladó ingatlan 1 ingatlan válogatás