Állati kiadó lakások az őrült ingatlanpiacról
2015.08.28. 11:28 I fokvarid

Állati kiadó lakások az őrült ingatlanpiacról

Gyorsan bemutatunk pár állati menő kiadó lakást, amíg nincs új bérlőjük a folyamatosan ámokfutóként száguldozó ingatlanpiacon. Jók, fiatalosak, színesek és kényelmesek! Mi imádjuk őket!

Jön az ősz újra beindul az ingatlanpiac. Nagyon sokan kiadó szobát, lakást vagy házat keresnek. Sajnos ez most kicsit nehezebb, eléggé felmentek az árak, aki teheti inkább belevág a rövidtávú businessbe és nem szórakozik hosszútávú elköteleződésekkel. Csak így a keresők kerülnek sakk-matt helyzetbe.

A stílus nagykövet

Tágas, színes és vagány egyszerre ez a kiadó lakás. 3+2 szoba található benne, akár egy kisebb egyetemi kolesz is kiveheti. Közel van a belvároshoz és a sulikhoz. A bérleti díjat pedig ügyesen szét kell dobni.

További képekért kattints a fotóra!

kiado_ingatlan_soroksari_ut.jpg

 Fish-eye lakás

Belvárosi kiadó lakás, 2 szobával a mai áraknak megfelelően. A bulinegyed forrópontjában a Kazinczy utcában csodálatos lehet az élet, azoknak akik a soha meg nem álló pörgést imádják. Fiatalok, művészek itt a lehetőség!

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_kazinczy_utca_otthonterkep.jpg

 

Dögös budai bérlemény

Felejtsük el, hogy a második kerületben csak villák meg barokk bútorok vannak. Találtunk például modern krómos hatású lakást, ahol a szürke dominál a falakon. Bónusz erkély, amely a békés zöldbe visz ha kell. Kár kihagyni a képeket!

További képekért kattints a fotóra!

kiado_lakas_rhedey_utca_otthonterkep.jpg

 

További szuper kiadó lakásokat keress az Otthontérképen!

Ötletek keresőknek!

Posted by Otthontérkép on den 28 augusti 2015

Címkék: hirdetés válogatás luxus belváros kiadó lakás otthontérkép 1 ingatlan válogatás