Házibulis házválogatás az igazi partiarcoknak
2015.08.02. 19:00 I fokvarid

Házibulis házválogatás az igazi partiarcoknak

Szokásos válogatásunkba, most olyan szép és érdekes ingatlanokat gyűjtöttünk össze a friss feltöltések közül, ahol igazán jó nyár végi bulikat lehet tartani. Kicsi és nagy ingatlanok, igényeknek megfelelően. A lényeg a jó hangulat.

Már augusztus van, kezdenek kicsit lehűlni az éjszakák, és ezzel együtt eljött a nyárzáró bulik ideje. Íme egy válogatás azoknak, akiknél a lakásvásárlásnál szempont, hogy pörögjenek a haverok is az otthonukban.

Minimál techno a kertben

Kocka ház, sok fény, szép kert, tökéletesen ideális egy menő koktélos, bikiniben táncolós posh házibulihoz. Az igényes és modern kialakításnak köszönhetően a vendégeid soha nem akarnak majd elmenni. A kerti tó és a nagy terasz függőséget okoz!

További képekért kattints a fotóra!

elado_haz_bekeshalom_utca_otthonterkep.jpg

Belvárosi alapozó otthon

Kicsi de praktikus lakás a Corvin negyedben, közel a belvárosi forgataghoz. Nincs is jobb mint a hétvégi bulik alkalmával átugrik a társaság alapozni az esti mulatásra pár sörrel. A 2+1 szobában azért a vendégek kényelmesen elférnek. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_futo_utca_otthonterkep.jpg

 

Baráti vacsorákhoz jár a kilátás

Átugranak egy kellemes nyár végi vacsorára a kedvenc baráti házaspár. Mivel lehet őket lenyűgözni a kaján kívül? Hát a kilátással! Ez a lakás hatalmas terasza a szomszédos lankákra néz, ahol, a vendégek az ízek mellett a lámpák apró fényét is élvezhetik. Romantika a köbön.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_rakoczi_utca_otthonterkep.JPG

 

A yuccie bulik kiinduló pontja

A belvároshoz közel egy szépen felújított ház igazi városi művészlak lehet. A kandalló könyörög egy könyvespolcért. Design fürdő már adott az éjszakai ittas világmegváltó eszmecserékhez.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_eotvos_utca_otthonterkep.jpeg

 

SZINezz újra!

A kedvenc fesztiválod a családias hangulatú SZIN? Imádod Szegedet? Itt egy lakás, ami tökéletes fesztivál lakás lehet arra a pár napra. A két szobában akár még a haverok is el tudnak aludni az éjszakai koncertek után. Természetes az év többi napján pedig egy igazán menő kis otthon.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_balint_sandor_utca_otthonterkep.jpg

 

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, amik esztétikailag is értéket képviselnek, vagyis a tulajdonosuk különös figyelmet szentel a feltöltött képek minőségére. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. Reméljük, mindez a néhány hónappal ezelőtt indított kampányunknak is köszönhető, melyben a jó minőségű képeket készítő és feltöltő hirdetőinket jutalmazzuk. 

Köszönjük nekik, hogy odafigyeléssel és igényességgel hirdetik otthonukat, legértékesebb vagyontárgyukat. Mi folytatjuk, reméljük ti is!

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Most olyan szép és érdekes ingatlanokat gyűjtöttünk össze a friss feltöltések közül, ahol igazán jó nyár végi bulikat lehet tartani.

Posted by Otthontérkép on Monday, August 3, 2015

Címkék: budapest válogatás luxus legjobb panoráma eladó lakás 1 ingatlan válogatás