Medencés ingatlan aranyat ér!
2015.07.24. 09:45 I csorbazs

Medencés ingatlan aranyat ér!

Sokan vágynak arra, hogy kertes házukat medencével bővítsék, különösen a nyári forróság idején. Bejegyzésünkben olyan eladó ingatlanokat mutatunk be, ahol kisebb-nagyobb méretű, kellemes medencékben hűsölhetnek a leendő tulajdonosok.

A medence sok esetben kettős érzéseket vált ki az emberekből, melynek okán joggal mondhatjuk, hogy ezek a "kedvencek" valóban minden szempontból aranyat érnek. Egyfelől, ki ne szeretne megmártózni és elmerülni a hűs habokban kánikula idején?? Sajnos azonban a kert e dísze igen sok kötelezettséggel és kiadással jár. Eleve, a medence kialakítása is kisebb vagyonba kerül, ezen felül fel kell tölteni vízzel, azt tisztítani kell, karban tartani és a téli hónapokra is ki kell találni valamilyen megoldást. Szerencsére ma már sokféle medencetípus közül lehet választani, melyek többé-kevésbé igazodnak pénztárcánkhoz. Annyi bizonyos, hogy szakember segítsége nélkül nehéz meghozni a legjobb döntést. 

A feladatok és a kiadások ellenére mégis nagyon jó és hosszútávú szolgálatot tehet egy megfelelően kiválasztott darab. A következőkben, az Otthontérkép adatbázisából válogatott medencés ingatlanokat mutatunk be nektek. Válogassatok kedvetekre!

Medence parkosított környezetben

Kerepesen vár új tulajdonosra ez a 140 m² alapterületű, egyszintes családi ház, melyet a tágas és napfényes terek tesznek igazán barátságossá. Az eladó ingatlanhoz tartozó, 6x2,5 méteres, teljes gépészettel felszerelt medencét gondozott fák és tuják védik a kíváncsi tekintetek elől.

További képekért kattints a fotóra!

kerepes_elado_lakas.jpg

 

Luxusszínvonal medencével és csodálatos panorámával

473 m² alapterületű ez a tégla építésű, luxusszínvonalon kivitelezett családi ház, mely Győrújbaráton található. A különleges ingatlant számos extrával szerelték fel, így például klíma, jakuzzi, szauna és medence kényezteti a lakókat. Utóbbi zárt térben helyezkedik el, így télen is használható, ám falait lehúzva könnyedén átalakítható kerti medencévé.

További képekért kattints a fotóra!

gyorujbarat_elado_ingatlan.jpg

 

Fűthető medence és egyedi kerti sütő

Mosonmagyaróváron található ez a 714 m²-es telken álló, csaknem 130 m² alapterületű családi ház. A tágas és kellemes kialakítású ingatlant parkosított kert övezi, melyben egy egyedi készítésű kerti sütő, kerti ház, hatalmas étkezőasztal és egy fűthető medence is helyet kapott. 

További képekért kattints a fotóra!

mosonmagyarovar_elado_csaladi_haz.jpg

 

Kertkapcsolatos nappali gyönyörű kerttel

Gyál kedvelt részén kínálják eladásra ezt a csaknem 200 m²-es luxus családi házat,melyhez egy 777 m² alapterületű kert tartozik. A 10x5 méteres, 1,5 méter mély medence napkollektorokkal és gázkazánnal is fűthető, vize tisztaságáról automatikus vegyszeradagoló gondoskodik, fölé pedig elhúzható mobiltetőt szerelhető.

További képekért kattints a fotóra! 

gyal_elado_csaladi_haz.jpg

 

 

A hőség tombol tovább....

Posted by Otthontérkép on Friday, July 24, 2015

Címkék: luxus kert medence vidék családi ház 1 ingatlan válogatás