Klasszikus stílus a XXI. században
2015.07.16. 11:46 I csorbazs

Klasszikus stílus a XXI. században

Ritkán találkozni olyan épülettel, ahol a modern és a klasszikus vonásokat harmonikusan tudják ötvözni. Egy olyan családi villát mutatunk most be nektek, hol a régi hangulat megőrzése mellett képesek voltak a XXI. századi elvárásokat kielégíteni és egy igazi különlegességet létrehozni.

Az itt bemutatott családi rezidencia Budapest XII. kerületében Buda egyik legszebb részén, a Széchenyihegyen található. Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 354 ezer Ft/m², ami a kerületi átlagárnál (313 ezer Ft/m²) és a budapesti átlagnál (230 ezer Ft/m²) is jóval magasabb.

Teljes térképért kattints a fotóra!

xii_kerulet_ertekesitesi_ar.png

 

Népességszám tekintetében 2001 és 2011 között 9%-os csökkenés mutatkozott vagyis a lakosságszám 10 év alatt 61 763 főről 57 709 főre esett vissza. Hasonló tendencia figyelhető meg egyébként a környező I. és II. kerületben, míg például a szomszédos Budaörsi kistérségben csaknem 20%-os volt a népességnövekedés.

A XII. kerület a Főváros egyik legzöldebb kerületének számít. A terület sajátosságainak köszönhetően itt ugyanis csaknem 50%-os a zöldterületek aránya. Ebből kifolyólag a város e része kiváló életteret biztosíthat olyan családok számára, akik kedvelik a csendes környezet, a természet közelségét és nem utolsó sorban, erre a "luxusra" tudnak és hajlandóak is pénzt áldozni.

Most pedig lássuk ezt a különleges rezidenciát!

 

Impozáns megjelenés, kellemes belső terek

Már a lakáshirdetés szövegéből is sejthető, hogy nem akármilyen eladó ingatlannal van dolgunk, hiszen ez "Magyarország egyetlen klasszicista épülete, mely a legmodernebb technikával felszerelt". Az impozáns épület tekintélyt parancsoló homlokzata a régi korokat idézi fel bennünk. 

További képekért kattints a fotóra!

elado_villa_budapest.jpg

 

Többgenerációs családi villa

A négyszintes villaépület egy 2100m²-es telken terül el és 5+2 szoba található benne. A legalsó szinten egy 110 m²-es márványoszlopos és márványkandallós nappali és egy hatalmas körpanorámás terasz kapott helyet. A 4 db, fürdőszobás, gardróbos lakószobát a második lakószinten alakították ki, az emeltek között pedig márvány lift közlekedik.

További képekért kattints a fotóra!

elado_villa_nappali.jpg

 

Luxusminőség mindenütt

Természetesen a lakás telis-tele van "meglepetésekkel", ilyen például a 300 m²-es wellnessrészleg, ahol feszített víztükrű úszómedence, nyitható tető, szolárium, jakuzzi, finn és infra szauna található. Ha mindez nem lenne elég, a leendő lakók szórakozására egy külön házimozi helyiséget is kialakítottak.

További képekért kattints a fotóra!

elado_villa_medence.jpg

 

Gyönyörű panoráma és meseszép környezet

Az épületet csodaszép kert öleli körül, illetve tartozik hozzá egy -a hátsó kertben elhelyezkedő- méretes grillterasz is. A vendégek elszállásolására külön apartmanokat alakítottak ki, a luxusvillához tartozó teremgarászban pedig akár 8-10 autónak is van hely.

További képekért kattints a fotóra!

elado_villa_kornyezet.jpg

Címkék: exkluzív luxus buda villa wellness főváros többgenerációs ház 1 érdekes lakás