Lazulás a kertben
2015.05.27. 17:38 I csorbazs

Lazulás a kertben

A nyári hónapokban az emberek a szabadba vágynak, igyekeznek minél több időt a levegőn, a napsugarak melegében eltölteni. Nincs ez másként akkor sem, amikor otthonunkban vagyunk. Ahhoz azonban, hogy valóban hívogató és kellemes legyen a kinti időtöltés, nem árt, ha saját kertünk is alkalmas erre.

Az, hogy ki milyen kertet alakít ki otthonában nagyrészt ízlés és pénztárca kérdése. Vannak, akik örömüket lelik a kerti munkálatokban, így bátran ültetik tele az udvart szebbnél szebb virágokkal és érdekes növényekkel. Akadnak azonban olyanok is, akik az "egyszerűbb" megoldást választva, az ingatlan körül elterülő a füvesített terület mellett döntenek. Mindegy, hogy melyik verziót választjuk, a lényeg, hogy a kert összhangban legyen a család igényeivel, életvitelével.

Az udvar felszereltsége kényelem szempontjából igen lényeges kérdés. Temérdek dolog közül lehet választani, melyek nem csak esztétikailag, de funkcionálisan is hozzájárulnak a kellemes időtöltéshez. Ilyen például gyerekmászóka, az úszómedence, a fedett terasz, a pihenő vagy épp a szabadtéri "iroda" is.

Ebben a bejegyzésben különböző stílusú és felszereltségű kerteket mutatunk be nektek, olyanokat, melyek kiváló helyszínei lehetnek a pihenésnek, de akár a munkának is. Lássuk, miket találtunk az Otthontérkép adatbázisban!

 

Japánkert panorámával

Szentendrén található ez a meseszép panorámával bíró, 290 nm-es családi ház, mely kifejezetten jó választás azok számára, akik egy csendes, nyugodt családi fészekre vágynak, távol a város zajától. Az ingatlanban, kialakításából adódóan, akár egy többgenerációs család is kényelmesen elférhet. A kivételes kilátásban két déli fekvésű teraszról is gyönyörködhetünk, a ház körül elterülő különleges japánkert pedig kiválóan alkalmas a relaxálásra.

További képekért kattints a fotóra!

elado_ingatlan_szentendre.jpg

 

Sziklakert és halastó

Gyálon kínálják eladásra ezt a saroktelken elhelyezkedő, 197 nm alapterületű, hatszobás családi házat. Az ingatlan belső kialakításánál a minőség elsődleges szempont volt, így kiváló alapanyagokat -például vörösfenyőt és bükköt- használtak fel a burkolás során. A családi otthon udvarán egy sziklakert áll, a melléképületet pedig a halastón átívelő kis hídon lehet megközelíteni.

További képekért kattintsa fotóra!

gyal_elado_ingatlan.jpg

 

Apartmanház Gyenesdiáson

Eladó ez a remek elhelyezkedésű, kényelmes családi otthon Gyenesdiáson, melyhez egy -rendszeresen visszajáró vendégkörrel rendelkező- apartmanház is tartozik. A téglaépítésű ingatlant az évek során folyamatosan karbantartották, ügyelve arra, hogy mind a család, mind pedig a vendégek igényeinek megfeleljen. A parkosított udvaron fedett kocsibeálló, kerti filagória, kemence és gyerekjátékok találhatók.

További képekért kattints a fotóra!

gyenesdias_elado_ingatlan.jpg

 

 Luxusingatlan a családnak

1100 nm-es az a telek, melyen ez a 450 nm alapterületű eladó ingatlan áll. A luxus felszereltségű családi otthonban minden a leendő lakók kényelmét szolgálja, ennek jegyében központi levegőcserélő, elektromos redőnyök, központi porszívó, szauna, napkollektor, fűthető járda, riasztó-és kamerarendszer is megtalálható az ingatlanban. A parkosított udvaron egy 80 nm-es fedett terasz, egy grillterasz és egy 4x8 méteres, fűthető, ellenáramoltatós medence is helyet kapott.

További képekért kattints a fotóra!

dunakeszi_elado_ingatlan.jpg 

12 bank lakáshitele egy helyen! Lakáshitel kalkulátor (x)

 

 

Címkék: kert eladó medence pihenés kényelem családi ház kerti tó 1 ingatlan válogatás