Így pihennek a gazdagok!
2015.05.09. 12:00 I csorbazs

Így pihennek a gazdagok!

Manapság egyre népszerűbb jelenség, hogy a nagyobb alapterületű luxusingatlanokban külön helyiséget alakítanak ki a kikapcsolódásra. A sokmilliós ingatlanok szinte mindegyikében találkozhatunk saját szaunahelyiséggel, wellnessrészleggel, esetleg medencével vagy konditeremmel.  Lássuk, milyen helyeken lazulnak Magyarország tehetős emberei!

Pihenésre és kikapcsolódásra mindenkinek szüksége van! Néha fontos, hogy a hétköznapi mókuskerék hajtásából kiszakadva az ember kicsit visszavonuljon, magára figyeljen. A társadalom nagyobbik fele ezt egy jó könyv/film, esetleg egy hatalmas séta formájában valósítja meg. Akadnak azonban olyanok is, akik saját wellnessközpontjukban regenerálódhatnak.

A wellness becsempészése az otthonokba számos formában és árkategóriában megvalósulhat. Az egyetlen infrakabintól kezdve, a fűthető medencén, a szaunaházon, a jakuzzin, a fullosan felszerelt konditermen keresztül a határ a csillagos ég. Mindez attól függ, ki mennyi pénzt tud/szeretne rászánni a házi kikapcsolódásra.

A következőkben olyan eladó ingatlanokat mutatunk be nektek, ahol nem spóroltak a wellnesshelyiség kialakításán!

 

Katalógusba illő wellnessrészleg

Budapest III. kerületében található ez a panorámás luxusingatlan, melyet nagy igényességgel kialakított wellnessrészlege tesz igazán különlegessé. A leendő lakók 1,6 méter mély medencében mártózhatnak meg, melyet hangulatvilágítással díszítettek és ellenáramoltatóval is elláttak. Ezen felül finn- és infra-szaunában, kertre néző jakuzziban és fényterápia segítségével lazulhatnak az új tulajok.

További képekért kattints a fotóra!

iii_kerulet_elado_luxusingatlan.jpg

 

Panorámás családi ház a Főváros közelében

Üröm településen, egy zárt lakóparkban kínálják eladásra ezt a 941 nm-es telken elterülő, több mint 500 nm alapterületű, háromszintes családi házat. A regenerálódást szolgáló helyiségek, az úszómedence, a pezsgőfürdő, a konditerem és a szauna az alsó szinten kaptak helyet, fölötte a nappali, az étkező, a konyha és egy háló, az emeleten pedig négy hálószoba és fürdő található.

További képekért kattints a fotóra!

urom_elado_luxusingatlan.jpg

 

Igényes tervezés egyedi bútorokkal

Hatalmas, 600 nm alapterületű ez a családi ház, melyben három önálló lakrész került kialakításra. Az eladó ingatlan kívül-belül igényesen megtervezett, az egyedi készítésű bútorok pedig különleges hangulatot varázsolnak. A szuterén szinten egy 15x5 méteres, kertkapcsolatos medence terül el, mellette tornaterem, öltöző, zuhanyzó és finn-szauna található.

További képekért kattints a fotóra!

csillaghegy_elado_ingatlan.jpg

 

Jakuzzi kint, jakuzzi bent

2004-es építésű ez a hatszobás, kétszintes családi ház, mely Budapesten várja új gazdáit. A galériás, exkluzív kialakítású eladó épületben minden a lakók kényelmét szolgálja, ilyen például a pezsgőfürdős szaunás fürdőszoba, az infra- és finn-szauna, a kültéri és beltéri jakuzzi és a 60 nm-es medence is.

További képekért kattints a fotóra!

jablonka_utca_elado_ingatlan.jpg

500 000 lakáskereső, ingyenes hirdetés az első számú térképes ingatlanportálon (x) 

 

 

Címkék: luxus wellness medence pihenés jakuzzi Budapest 1 ingatlan válogatás wellness szoba