Tudj meg mindent a felfokozott lakáspiacról, a kanapéban ülve!
2015.05.03. 06:00 I otthonterkep

Tudj meg mindent a felfokozott lakáspiacról, a kanapéban ülve!

Hiánypótló ingatlanos magazinműsor indul a TV2-őn!

Ennél jobban időzítve talán nem is indíthatott volna ingatlanos tematikájú műsort az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna, a TV2. Az elmúlt hónapokban szinte mindenki figyelme a Csipkerózsika-álomból gyorsléptekben ébredező lakáspiacra terelődött, így egyre többeket foglalkoztatnak a lakáspiac élénkülésével kapcsolatos kérdések. A ma induló (május 3-án) 8 részes ingatlanos tematikájú magazinműsor nekik segít eligazodni a hazai lakáspiac világában.

A TV2 Otthontérkép című műsora május 3-tól minden vasárnap délelőtt 10:20-tól kerül adásba.

Nézzétek meg az előzetest!

Vegyünk vagy béreljünk?

Az első részben annak jártak utána a szerkesztők, hogy vajon kinek mi éri meg jobban, vásárolni vagy bérelni. A sztárok lakásába is betekintést adó műsorban elhangzanak mind a személyes, mind a szakmai oldal érvei a vásárlás és az eladás mellett és ellen egyaránt.

A hazai celebek lakásai mellett a stáb ellátogat egy olyan pesti luxuslakásba is, amit a külföldi tulajdonos hazai szakértő segítségével rövidtávon, vagyis pár napra ad bérbe egy arra szakosodott internetes portál segítségével.

Ha szeretnétek minél több hasznos és érdekesség információt megtudni a hazai lakáspiacról, ha érdekel titeket, hogy hol és hogyan laknak a hazai sztárok, hogy milyen luxusingatlanok vannak a falak mögött a pesti belvárosban, akkor nem kell más tennetek, mint minden vasárnap délelőtt nézni a TV2 Otthontérkép című műsorát.

Címkék: vásárlás tv2 műsor kiadás bérlés otthonterkep otthonterkep magazin