Neked milyen gyerekszobád volt?
2015.04.01. 12:00 I csorbazs

Neked milyen gyerekszobád volt?

A jó gyerekszoba kialakítása nem egyszerű feladat. Annak járunk most utána, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a tervezésnél, majd pedig megmutatjuk, hogy az Otthontérkép adatbázisában talált eladó ingatlanokban, milyen bájos gyerekszobákat találtunk.

Minden szülőben felmerül a kérdés, miként rendezze be a lehető legpraktikusabban gyermeke szobáját. Sok elvárásnak kell megfelelni a tervezés során, annyi bizonyos, hogy mindenképp érdemes a funkcionális és esztétikai igényeket összehangolni. Nem árt ügyelni arra sem, hogy a gyerek cseperedésével ne kelljen évente újratervezni az egészet, tehát olyan dekorációt és elemeket válasszunk, amik könnyedén variálhatók az idő múlásával.

Meghatározó kérdés a falak színe. Ebben a tekintetben csupán a képzeletünk szab határt, arra azonban érdemes ügyelni, hogy főleg kisgyermekeknél, ne válasszunk túl harsány színeket. A padlóburkolat esetén tartsuk szem előtt, hogy könnyen tisztítható és melegséget árasztó legyen a felület, semmiképpen se kő, illetve a padlószőnyeg sem kifejezetten ajánlott egy ilyen helyiségbe.

A gyerekszoba berendezésének kiválasztásában leginkább a pénztárcánk dominál. Előnyös, ha a gyermek méreteinek megfelelő, kisebb bútorok is bekerülnek a szobába, így a gyerkőc játék közben saját maga tudja alakítani a teret. Nagy könnyebbséget jelent, ha sok tárolóval és ládával szerelkezünk fel, ezek ugyanis kiválóan alkalmasak a játékok raktározására.

A következőkben bemutatjuk nektek, hogy az Otthontérkép eladó ingatlanjaiban milyen gyerekszobákat találtunk.

 

Világos gyerekszoba vidám kiegészítőkkel

Budapest XI. kerületében áll az a 450 nm alapterületű, 6 egész és 4 félszobás családi ház, melyben a képen látható gyerekszoba megtalálható. Maga az ingatlan 1997-ben épült, melyet folyamatosan karbantartottak, felújítottak. A csendes környezetben elterülő családi otthon emeletén két világos gyerekszoba is kialakításra került.

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_sashegy.jpg 

 

Kertkapcsolatos lakás a Svábhegyen

267 nm alapterületű ez az ízlésesen kialakított, kertkapcsolatos, luxus kategóriájú ingatlan. A tégla építésű lakás akár nagyobb családok számára is kiváló választás lehet, hiszen 4 hálószoba is helyet kapott az épületben. Az ingatlanhoz két autóbeálló és egy 15 nm alapterületű tároló is tartozik.

További képekért kattints a fotóra! 

elado_ingatlan_svabhegy.jpg

 

Valódi gyerekbirodalom a felső szinten

Eladó ez a napfényes, gondozott kerttel körülölelt, több mint 190 nm alapterületű hatalmas családi ház Budapesten, a XVIII. kerületben. Az épület földszintjén -többek között- egy amerikai konyhás nappali, a szülők hálószobája, dolgozószoba és egy nagy étkező helyezkedik el, az emeleten pedig négy gyerekszoba várja a gyerekeket.

További képekért kattints a fotóra!

elado_csaladi_haz_szemeretelep.jpg 

 

Kellemes családi ház tetőterasszal

Dabason áll ez a 190 nm alapterületű barátságos családi ház, melyhez egy 30 nm-es fedett terasz, egy 50 nm-es tetőterasz és egy be nem fejezett, 50 nm-es különálló lakrész is tartozik. A tégla építésű ingatlan emeletén kettő gyerekszoba található, melyek lehetőséget teremtenek a gyerekek privát és nyugodt területének kialakítására. 

További képekért kattints a fotóra! 

elado_csaladi_haz_dabas.jpg 

Címkék: luxus gyerekszoba családi ház eladó ingatlan 1 ingatlan válogatás