Ilyen lakásban lakhat egy budapesti milliomos?
2015.03.31. 10:30 I csorbazs

Ilyen lakásban lakhat egy budapesti milliomos?

Gondolkoztatok már azon, hogy milyen élete lehet egy olyan embernek, akinek százmilliók csücsülnek a bankszámláján? Vajon milyen preferencia-sorrendet követ? Mit tart igazán fontosnak? És nem utolsó sorban, milyen lakásban élhet? Ebben a bejegyzésben egy olyan eladó lakást mutatunk be nektek, mely -szerintünk- tökéletes lakhelye lehet egy budapesti milliomosnak.

Budapest belvárosában, az V. kerületben, az Október 6. utcában található ez a 93 nm alapterületű, háromszobás eladó lakás. A városnak e része igen felkapott hely, számos látnivaló, étterem és szórakozóhely van a környéknek, nem beszélve arról, hogy ide koncentrálódik a főváros üzleti életének egy bizonyos rétege is.

Az eladásra kínált lakások aktuális átlag négyzetméter ára 484 ezer Ft/nm. Ez Budapesti viszonylatban is meglehetősen magasnak számít, így nem mindenki engedheti meg magának, hogy itt vásároljon ingatlant. Hasonló a helyzet a szomszédos városrészben, a Belvárosban is, ahol több mint 540 ezer Ft/nm áron kínálják eladásra a lakásokat.

lipotvaros_kinalati_ar.jpg

 

Duplakomfortos lakás, felújított épület

Az Október 6. utcában, egy szépen felújított épületben található ez a duplakomfortos lakás. A 2. emeleten lévő ingatlant akár lifttel is megközelíthetjük, ami különösen fontos szempont lehet kisgyermekes családok számára. A társasház, melyben az eladó otthon megtalálható, téglaépítésű és háromemeletes.

További képekért kattints a fotóra!

luxuslakas_budapest_nappali.jpg 

 

Vezérelhető hangtechnika minden szobában

Nemrégiben teljes körű felújítást végeztek el a lakásban. Ennek keretein belül kicserélték a nyílászárókat, minden helyiséget klimatizáltak, padlófűtést alakítottak ki, távirányítóval vezérelhető redőnyöket helyeztek el, a szobákba pedig vezérelhető hangtechnikát szereltek be. A lakók biztonságáról egy speciális biztonsági rendszer gondoskodik.

További képekért kattints a fotóra!

luxuslakas_budapest_halo.jpg 

 

Kilátás a Lánchídra

Az eladó luxus otthonban két hálószoba is helyet kapott. Az egyik az utcára néz, és egy zuhanyzós fürdőszoba tartozik hozzá. Ebből a szobából meseszép panoráma nyílik a Lánchídra. A másik háló udvarra néző, a mellette lévő fürdőszobában pedig egy kényelmes fürdőkád található.

További képekért kattints a fotóra!

luxuslakas_budapest_furdo.jpg

 

Bézs mindenütt

A lakás kialakítása igencsak megnyerő. A melegséget sugárzó bézs és arany különféle árnyalatai igazán otthonossá és élhetővé varázsolják a tereket. A szobákban különleges dekorációs megoldásokat fedezhetünk fel, melyek még izgalmasabbá és érdekesebbé teszik a helyiségeket.

További képekért kattints a fotóra!

luxuslakas_budapest_konyha_es_nappali.jpg 

 

 

 

 

Címkék: budapest klíma panoráma felújított luxuslakás Lipótváros 1 érdekes lakás