Rengeteg újítás az új adminunkban! - Minden partnerünknek!
2015.03.10. 13:43 I otthonterkep

Rengeteg újítás az új adminunkban! - Minden partnerünknek!

Több hónapos megfeszített munka után, de végre nagy örömmel mutatjuk be önöknek a szinte teljesen megújult adminisztrációs felületünket. A következő bejegyzésben bemutatjuk a legfontosabb változásokat és a kezelhetőséget és információszerzést nagy mértékben javító új funkciókat!

Kezdődjön a TÚRA!

1. Először nem kell mást tennie, mint ellátogatni az Otthontérkép partner admin oldalára és ott bejelentkezni az egyedi adataival. A belépés után pedig elkezdődhet a legfontosabb adatok kiválasztása a felső menüsor segítségével!

Kíváncsi a legfrissebb statisztikáira? Az Ingatlanok / Statisztikák segítségével megnézheti:

- az Otthontérképre feltöltött ingatlanjainak aktuális számát (ennyi ingatlan tartozik jelenleg az ön irodájához)
- az ingatlanjainak egyedi megtekintését (ennyi alkalommal látták nálunk összesen az irodájuk ingatlanjait, az elmúlt 3 hónapban)
- hogy hányan érdeklődtek az önök ingatlanhirdetései után (telefonszám megtekintések és levélküldések száma, az elmúlt 3 hónapban)
- az ingatlanjaival kapcsolatos interakciók számát (Facebook megosztások, nyomtatás, kedvencekhez adás, tovább küldések száma az elmúlt 3 hónapban)

A Részletes adatok alatt pedig havi bontásban láthatja az egyes kategóriák és a kategóriákon belüli értékek számait.

minta_stat.jpg

De ez még nem minden...

- Az Ingatlanok / Részletes adatok menüpont segítségével például listázhatjuk az összes Otthontérképes adatlapunkat (ez a lista az utolsó áttöltés utáni feldolgozott állapotot mutatja) - Illetve megtekinthetjük, hogy mikor várható a következő automatikus áttöltés.

- Az ingatlanokat külön kategóriák szerint is csoportosíthatják: Összes; Új; Módosult; Hibás
(Amennyiben vannak esetleg hibás, vagyis az Otthontérképre sikertelenül áttöltött ingatlanjai az irodájuknak, úgy kérjük javítsák ki a kérdéses problémákat, vagy keressék kollégáinkat)

- Az ingatlanok számának alakulását - Ingatlanok / Részletes adatok / Ingatlanok számának alakulása - pedig egy idősoros grafikonon láthatja, melynek segítségével könnyedén követhetjük az irodánk Otthontérképre feltöltött ingatlanjainak darabszámát.

A részletes adatok fül alatt pontosan megnézhetjük, hogy hány és milyen típusú interakció történt az ingatlanjaink adatlapjain

interakc.jpg

A KERESÉS
menüpont alatt pedig - Ingatlanok / Keresés - listázhatjuk az irodánk összes élő ingatlanát.

- Rákereshetünk ingatlanjainkra mind az Otthontérképes, mind a saját ID alapján;
- A legfontosabb alap paraméterek (város, utca, méret, ár) segítségével kiválaszthatjuk a keresett ingatlant/okat- A sor végén pedig láthatjuk, hogy mennyi "lead-et", illetve mennyi interakciót gyűjtött egy adott ingatlanunk.

 

Címkék: gépház admin release update partner