Luxus a Főváros közelében
2015.03.04. 16:48 I csorbazs

Luxus a Főváros közelében

Ritka az, amikor egy olyan eladó ingatlanba ütközik az ember, melynél úgy érzi, itt tényleg minden rendben van: kívül-belül megnyerő, tágas terekkel rendelkezik, csodálatos környezetbe illeszkedik bele. Egy olyan otthont mutatunk be nektek ebben a bejegyzésben, mely biztos vagyok benne, hogy sok ember számára az álomotthon kategóriába sorolandó.

Mogyoródon áll ez a 347 nm alapterületű eladó luxusvilla. A Pest megyében elhelyezkedő település népességszám változása 2001 és 2011 között pozitív tendenciát mutatott, 35,37%-kal növekedett az itt élők száma, vagyis ma már 6437 lakost számlál. 

Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 211 ezer Ft/nm. Ez valamivel magasabb, mint a megyei átlag, mely 182 ezer Ft/nm.

mogyorod_eladott_lakasok_atlagos_negyzetmeter_ara.jpg

 

Most pedig, lássuk az ingatlan részleteit!

 

Meseszép környezet, megragadó látvány

Mogyoród központjához közel, csendes nyugodt környezetben terül el az a 3248 nm-es, ősfás, vadregényes telek, melyen ez a különleges, eladó ingatlan áll. A házat övező parkosított kertben minden van, amit csak el lehet képzelni: patak, kerti kút, kerti tó, játszótér, löszfalba vájt borospince.

További képekért kattints a fotóra!

mogyorod_elado_csaladi_haz.jpg

 

 

Temérdek hely az autóknak

Az épületkomplexumhoz természetesen garázs is tartozik, sőt, jelen esetben több is. A ház lakói a gépkocsikat egy  több beállós fedett helyen tárolhatják, a vendégek pedig egy, akár 10 autónak is helyet kínáló, árnyékos garázsban parkolhatnak.

További képekért kattints a fotóra!

mogyorod_elado_haz.jpg

 

Amerikai konyha és belső uszoda

Ebben a tégla építésű luxusvillában egy nagy amerikai konyhás nappali, 6 szoba és 4 fürdőszoba is helyet kapott. A földszinten egy csaknem 70 nm-es uszoda található, mely kiváló kikapcsolódási lehetőség a mindennapok során. Az épület éke a toronyszoba, mely 12,4 nm alapterületű.

További képekért kattints a fotóra!

mogyorod_elado_luxus_ingatlan.jpg

 

Luxus színvonal mindenütt

A hatalmas otthon építése során kiemelt figyelmet szenteltek a felhasznált alapanyagoknak. A tetőt például mediterrán stílusú cserepekkel borították, a szobák burkolata gőzölt akác, mindenfele gránitburkolat látható a földszinten. A konyhában álló márványburkolatú bárpult még inkább fokozza az exkluzivitás érzetét!

További képekért kattints a fotóra!

mogyorod_elado_ingatlan.jpg

Címkék: luxus játszótér uszoda borospince garázs eladó ház kerti tó Mogyoród 1 érdekes lakás mediterrán stílus