Különleges fürdőszobák, különleges lakóknak
2015.02.28. 19:41 I csorbazs

Különleges fürdőszobák, különleges lakóknak

A fürdőszoba a mindennapi élet szerves része, éppen ezért nem mindegy, hogy a lakásban hol helyezkedik el és milyen a belső kialakítása. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk nektek, hogy az Otthontérkép eladó és kiadó lakásai között milyen meseszép fürdőszobákat találtunk.

A fürdés régen különleges eseménynek számított, abban az értelemben, hogy nem mindenki engedhette meg magának ezt a "luxust", nem beszélve arról, hogy milyen időközönként volt erre lehetőség. Érdekes, hogy míg annak idején a tisztálkodást leginkább ünnepekhez kötötték- mondván, hogy ez a megtisztulás egy praktikus formája-, addig ma már kifejezetten furcsán tekintünk azokra, akik nem illesztik be ezt a tevékenységet a mindennapi rutinjukba.

A fürdőszoba kialakításakor számos praktikus és esztétikai jellegű kérdést végig kell gondolni, például: hol helyezkedjen el; egy helyen legyen-e a wc és a fürdőszoba; kád vagy zuhanyzó kerüljön beépítésre; csempe legyen vagy festett fal; milyen legyen a design. Akármilyen döntéseket is hozunk, annyi bizonyos, hogy fürdőszobánk minden egyes szeglete rólunk, életvitelünkről, stílusunkról fog árulkodni.

A következőkben olyan eladó és kiadó ingatlanokat mutatunk be, melyek jó példával járnak élen a fürdőszoba kérdésében!

 

Kettő meseszép fürdőszoba egy lakásban

Budaörsön áll ez a 2001-ben épült örökpanorámás, jó elosztású eladó családi ház. Az ingatlan belső kialakítása során kizárólag minőségi alapanyagokat használtak, így például a falakon olasz csempe, a padlón spanyol járólap díszeleg, a nyílászárók pedig tömör fából készültek. Az épületben két különleges fürdőszoba is megtalálható, az egyiket itt láthatjátok, a másikat a további képek között.

További képekért kattints a fotóra! 

budaors_elado_ingatlan_furdoszoba.jpg

 

Exkluzív fürdőszoba és wellness helyiség

Eladó vagy bérelhető ez a 180 nm alapterületű, luxus felszereltségű családi ház Esztergomban. A lakásban számos különlegesség megtalálható, ilyen például a kiépített 5.1-es hangrendszer és a világításrendszer, mely 150 LED égőből áll. Az  eladó otthonban a 12 nm-es exkluzív fürdőszoba mellett egy wellness helyiség is megtalálható.

További képekért kattints a fotóra!

esztergom_elado_ingatlan_furdoszoba.jpg

 

Eladó nyári rezidencia

Eredetileg nyári rezidenciának épült az 1890-es években ez a 450 nm alapterületű, hétszobás, igényesen berendezett épület. A luxus jegyeit viselő ingatlanban a klasszikus stílus elemei tökéletes elegyet alkotnak a modern formákkal. Az ősfás környezetben elterülő építményben wellness részleg is megtalálható, mely kiválóan alkalmas a mindennapi regenerálódásra.

További képekért kattints a fotóra!

xiii_kerulet_elado_ingatlan_furdoszoba.jpg

 

Luxuslakás a Rózsadombon

Eladó ez a csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő, 170 nm alapterületű luxuslakás. A minden igényt kielégítő panorámás épület tökéletes választás fiatal párok és egyedülállók számára. Az otthon modern technológiával felszerelt, így egy panelről vezérelhető a fűtés, a világítás, a zene és az árnyékolás. Az ingatlanban egy modern stílust képviselő fürdőszobát alakítottak ki.

További képekért kattints a fotóra!

ii_kerulet_elado_ingatlan_furdoszoba.jpg 

 

 

 

 

Címkék: modern exkluzív luxus wellness vidék panoráma fürdőszoba családi ház kiadó lakás eladó ingatlan Budapest 1 ingatlan válogatás