Meseszép borvidékek eladó otthonai
2015.02.25. 10:42 I csorbazs

Meseszép borvidékek eladó otthonai

Magyarország számos híres borvidékkel büszkélkedhet, melyek –többek között- turisztikai szempontból is igen jelentős szerepet játszanak. Ebben a bejegyzésben olyan eladó ingatlanokat gyűjtöttünk nektek össze, melyek valamely híres borvidéken, vagy annak közelében helyezkednek el.

Tokaj, Villány, Sopron, Eger, Nagy-Somló, Pannonhalma, Etyek, Balatonboglár és még folytathatnánk a sort. Az országban összesen 22 borvidék található, melyek 5 nagy borrégióba sorolhatók be. Az utóbbi időben a termelők ráébredtek, hogy ha kiváló „termékeiket” a megfelelő köntösbe csomagolják, akkor egy egész turisztikai ágat építhetnek fel erre. A híresebbnél híresebb pincészetek manapság már kész programokkal várják az érdeklődőket, kiszolgálva minden igényüket.

Éppen ebből kifolyólag érdemes a borvidékeken – akár befektetés céljából- ingatlan vásárlásában gondolkodni. Lássuk, milyen jó ajánlatokat találtunk az Otthontérképen!

 

Szekszárdi borvidék - Családi ház több generáció számára

Szekszárdi borvidék területén áll ez a 400 nm-es eladó luxus családi ház. Az otthon kifejezetten jó választás többgenerációs családok számára, hiszen az épületben 2 nappali, 2 konyha, 2 fürdőszoba és 5 szoba is helyet kapott. A házhoz két hatalmas terasz is tartozik, melyeket egy parkosított udvar ölel körül. Az ingatlan alatt egy falazott pince terül el, mely vendégek fogadására is alkalmas.

További képekért kattints a fotóra!

szekszard_elado_ingatlan.jpg

 

 

Balatonboglári borvidék - Eladó a Négyessy-villa

Egy igazán különleges épület került eladósorba a Balaton partján, az 1904-ben épült Négyessy-villa. A 160 nm alapterületű eladó ingatlan homlokzata, lábazata, tetőszerkezete és belső helyiségei felújítottak. A panorámás villához vitorlás tárolására alkalmas épület is tartozik. A közvetlen vízparti ház ára 165 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

balatonboglar_elado_villa.jpg

 

 

Egri borvidék - Parkosított kert és fedett terasz

Heves megyében, Egerszalókon terül el az a 900 nm-es telek, melyen ez a 173 nm-es igényes családi ház áll. A 2005-ben épült otthon nyílászárói fából készültek, hőszigetelt üveggel. Az ingatlanhoz parkosított kert, fűthető dupla garázs és egy külön bejárattal rendelkező helyiség is tartozik, mely önálló lakrészként jól funkcionálhat.

További képekért kattints a fotóra!

egerszalok_elado_csaladi_haz.jpg

 

 

Kunsági borvidék - Rezidencia Ceglédbercelen

A Kunsági borvidék egyik jellemző településén, Ceglédbercelen áll ez az impozáns épület, melynek szomszédságában egy 350 hektáros szőlő terül el. A rusztikus stílusban épült rezidenciához rendezvényterem, 1000 nm-es fedett sportpálya és istálló is tartozik. A gyönyörű, gondozott kertben kerti tó és egy fűthető medence kapott helyet.

További képekért kattints a fotóra!

cegladbercel_elado_rezidencia.jpg

 

 

Soproni borvidék - Napfényes otthon saját kiskerttel

Sopron egyik lakóparkjában eladó ez a 126 nm hasznos alapterületű ikerház. Az amerikai konyhás eladó ingatlan roppant világos, kellemes hangulatú és egy díszburkolattal borított terasz is tartozik hozzá. Az elmúlt években kialakításra került, lambériázott tetőtéri szoba hobbiszobaként kiválóan jól funkcionálhat.

További képekért kattints a fotóra!

sopron_elado_ikerhaz.jpg 

Címkék: balaton luxus villa medence szőlő vidék panoráma családi ház kerti tó eladó ingatlan amerikai konyhás többgenerációs ház 1 ingatlan válogatás