Ezek voltak a hét kedvenc otthonai
2015.02.23. 12:16 I csorbazs

Ezek voltak a hét kedvenc otthonai

Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép fotókkal és hasznos leírással töltik fel eladó ingatlanjukat.

Örömteli, hogy egyre több olyan magánhirdetéssel találkozunk az Otthontérképen, ami esztétikailag is értéket képvisel, vagyis a tulajdonosok különös figyelmet szentelnek a feltöltött képek minőségének. Nagyobb a rend, kevesebb a rokon, a háziállat, és a mosatlan edény a fotókon. Reméljük, mindez a néhány hónappal ezelőtt indított kampányunknak is köszönhető, melyben a jó minőségű képeket készítő és feltöltő hirdetőinket jutalmazzuk. 

Köszönjük nekik, hogy odafigyeléssel és igényességgel hirdetik otthonukat, legértékesebb vagyontárgyukat. Mi folytatjuk, reméljük ti is!

A lényeg továbbra is annyi, hogy úgy hirdesd meg az otthonodat, ahogy te is örömmel válogatnál az eladó ingatlanok között.

 

Íme, a legjobb eladó otthonok február 16. és február 22. között.

 

Világos lakás, barátságos környezet

Eladó a XIII. kerületben ez a 76 nm alapterületű világos, kellemes hangulatú ingatlan, melyhez egy nagy terasz is tartozik. Az amerikai konyhás otthonhoz teremgarázs beálló is jár!

Irányár: 34,8 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_xiii_kerulet.jpg

 

Lakás, egy Bauhaus stílusban épült házban

A Naphegy egyik csendes utcájában áll az a Bauhaus stílusban épült ingatlan, melyben ez a 100 nm-es otthon megtalálható. Az eladó lakásban tágas családi konyha kapott helyet, mely fontos része lehet a mindennapoknak.

Irányár: 59,9 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_i_kerulet.jpg

 

Tetőtéri ablak és gyönyörű fagerendák

A XIV. kerületben eladó ez a galériás, roppant praktikus kialakítású, világos, 66 nm-es lakás. Az eladó ingatlanhoz egy 2x3 méteres erkély is tartozik, mely akár egy kis konyhakert kialakítására is alkalmas.

Irányár: 24 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_xiv_kerulet.jpg

 

Duplakomfortos lakás a Szentkirályi utcában

A Nemzeti Múzeumtól és a Kálvin tértől csupán pár perc sétára található ez az egyedi megoldásokban gazdag, a modern stílust képviselő harmadik emeleti lakás. A duplakomfortos otthon központi része a klimatizált amerikai konyha.

Irányár: 49,9 M Ft

További képekért kattints a fotóra!

elado_lakas_szentkiralyi_utca.jpg

 

Címkék: terasz legszebb eladó ingatlan Bauhaus amerikai konyhás duplakomfort 1 ingatlan válogatás