Mire elég a hatoslottó főnyereménye?
2015.02.21. 23:35 I csorbazs

Mire elég a hatoslottó főnyereménye?

Biztos vagyok benne, hogy sokan elképzelték már, milyen lehet a pillanat, amikor kiderül, hogy hat találatunk van a hatoslottón. Az eheti nyeremény 140 M Ft, melyből kényelmesen megvásárolhatjuk az itt bemutatott a 125 M Ft-os luxus családi házat.

Zala megyében, Nagyrécsén áll ez a 340 nm-es, hatszobás családi ház. A Nagykanizsa mellett fekvő községben az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 92 ezer Ft/nm. Ez valamivel alacsonyabb, mint a megyei átlag, mely 122 ezer Ft/nm.

A népességszám 2001 és 2011 között pozitív irányban változott, 3%-kal növekedett. Míg 2001-ben 1066 fő lakott itt, addig 2011-ben 1098 lakost számlált a település. Megyei szinten kevésbé biztató a helyzet, ugyanis, 10 év alatt kicsit több mint 5%-kal csökkent a népességszám.

nagyrecse_nepessegszam_valtozasa.jpg

 

Egy igazi finn gerendaház

Az itt bemutatott ingatlan egy igaz különlegesség. A finn Honka gerendaház tervei Makovecz Imre stúdiójában készültek, nagy hozzáértéssel és magas minőségben. Az energiatakarékosságot szem előtt tartó tervezők napkollektorral látták el az eladó családi házat, ez 43%-os megtakarítást eredményezett.

További képekért kattints a fotóra! 

 nagyrecse_elado_csaladi_haz.jpg

 

Úszásra alkalmas kerti tó

A modern épületet csodálatos környezet övezi, mely kiválóan alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra. Az udvar éke a 250 nm-es kerti tó, mely tavirózsákkal díszített, és még úszásra is alkalmas. A természet közelsége a ház falain belül is megmutatkozik, hiszen az otthon berendezései és az alkalmazott színek szintén egyfajta természetességet sugallnak.

További képekért kattints a fotóra! 

nagyrecse_elado_haz.jpg

 

Feng-shui mindenütt

Az eladó ingatlan belső kialakítását a feng-shui elvei vezérelték. A pinceszinten a borospince és a szauna kapott helyet, ezen kívül, 5 hálószoba és egy művészeti tevékenységre egyaránt alkalmas dolgozószoba is megtalálható a hatalmas családi házban.     

További képekért kattints a fotóra!

nagyrecse_elado_ingatlan.jpg

Címkék: budapest ingatlan válogatás fotózás luxus belváros panoráma eladó ház eladó ingatlan luxuslakás 1 ingatlan válogatás