Új szelek fújnak!
2015.01.30. 15:21 I csorbazs

Új szelek fújnak!

A kultikus Széll Kálmán tér nagy felújításon esik át az elkövetkező időszakban, mely- a tervek szerint -  2016 tavaszáig fog tartani. Az átalakulásnak köszönhetően valószínűleg a környék reputációja is növekedni fog, bár ebben a néhai Moszkva tér sosem szenvedett hiányt. Összeszedtük nektek, hogy milyen eladó ingatlanokat találni jelen pillanatban errefelé!

A Széll Kálmán tér mindig is központi szerepet töltött be a budai lakók életében, több szempontból is. Elképzelni sem merem, hány házibuli szerveződött itt a nyolcvanas években, hány randevú szemtanúja lehetett a kultikus óra, melyet egyébként már a felújítás keretében el is távolítottak a helyről.

Nem csak közösségi szempontból fontos a Széll Kálmán tér! Buda forgalmas közlekedési csomópontjaként hatalmas forgalom haladt/halad át rajta nap mint nap. Ebből a nézőpontból kifejezetten előnyös a felújítás ötlete. Ugyan az elkövetkező időszak temérdek kellemetlenséget és problémát hoz majd magával, remélhetőleg megéri ez az áldozat és egy esztétikailag és funkcionálisan is jól működő közösségi tér alakul ki a munkálatok után.

Most pedig nézzük a környék kínálatát!

Nagy terek, érdekes megoldások    

Eredetileg műteremként funkcionált ez a különleges, jó kialakítású 90 nm-es, háromszobás lakás. A falakon több helyen láthatunk design tapétákat, különleges belsőépítészeti megoldásokat. A Széll Kálmán tér közelében elhelyezkedő, helyenként loft „hangulatot” idéző ingatlan ára 29 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

filler_utca.jpg

 

Barátságos, világos családi fészek

A Széll Kálmán tértől tömegközlekedéssel csupán 2 percre található ez a belső kétszintes, 2005-ös építésű lakás, az Ignotus utcában. A duplakomfortos, fiatalos stílusú otthon kifejezetten világos, roppant csendes és barátságos. Az ingatlan jól szellőztethető, a nagy melegben pedig a légkondicionáló berendezés adhat enyhülést.

További képekért kattints a fotóra!

6_6.jpg

 

Kiváló közlekedés kényelmes otthon

Közlekedés szempontjából igen előnyös helyen található ez a teljes körűen felújított, 122 nm-es eladó lakás. Az ingatlan kisebb sétára helyezkedik el a régi Moszkva tértől és a Batthyány tértől is. A lakás a második emeleten van, lift azonban nincsen. A négy, különnyíló szobát rejtő ingatlan ára 39,9 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

margit_korut.jpg

 

Villalakás a Nyúl utcában

Végül, egy igazán különleges, műemlék jellegű ingatlant mutatunk be nektek, melyet kifejezetten "műkedvelőknek" ajánlunk. A lakás számos érdekességet rejt, így például eredeti stukkókat, üvegbetétes ajtókat és ablakokat. A második emeleti kuriózum ára 90 M Ft.

További képekért kattints a fotóra!

nyul_utca.jpg