Különleges otthonok a „Királyok Városából”
2015.01.28. 14:24 I csorbazs

Különleges otthonok a „Királyok Városából”

Székesfehérvár Magyarország kilencedik legnépesebb városa. A történelmi koronázó város még napjainkban is jól prosperál, leginkább gazdasági tekintetben.  Múltjából fakadóan a város telis-tele van műemlékekkel, látnivalókkal, amik számos látogatót vonzzanak. Nemcsak a turistáknak éri meg ide utazni, hiszen rengetek jó eladó ingatlant is találni a környéken. Lássuk, melyek ezek!

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük nektek Székesfehérvár legjobbjait. De mielőtt lerántanánk a leplet, nézzünk a tényeket!

Székesfehérvár sajnos a bűnözési adatok alapján nem éppen a legbiztonságosabb város. 2013 márciusa és 2014 februárja között 2211 bűneset történt, ami országos viszonylatban magasnak számít. A Székesfehérvári kistérség népességszáma 2,45%-kal, vagyis 3500 fővel csökkent 2001 és 2011 között, ami feltételezhetően az előbbi adattal magyarázható.

Az eladott lakások átlagos négyzetméter ára 146 ezer Ft/nm, ami a megyei átlaghoz képest (133 ezer Ft/nm) ugyan magasabb, ellenben magasabb infrastrukturális szinten van, mint sok egyéb település a környéken.

szekesfehervar.jpg

 
A következőkben bemutatjuk, hogy milyen eladó ingatlanok vannak a környéken!

 

Üvegkúpon árad be a természetes fény

Ez az eladó családi ház 2000-ben épült a város öreghegyi területén. Az ingatlan nagyon tágas, így egyáltalán nincs bezártság érzete az ott lakóknak. A belmagasságot egy hatalmas galéria osztja meg, a beáradó természetes fényt pedig a tetőn elhelyezkedő üvegkúp biztosítja. A nyári összeülések helyszínéül a terasz szolgálhat, melyet a nappalin keresztül tudunk megközelíteni.  

További képekért kattints a fotóra!

szekesfehervar_oreghegy.jpg

 

 

Ebben a házban még a medencét is napkollektorral fűtik!

Szintén az Öreghegyen, a panorámás részen áll ez a 240 nm-es, ötszobás családi ház, egy 1130 nm-es összközműves telken. Az udvaron egy medence kapott helyet, melynek fűtéséről napkollektor gondoskodik, a szauna, a kétállásos garázs, az automata öntözőrendszer és az elektromos kapu pedig a kényelmet szolgálja.

További képekért kattints a fotóra!

szekesfehervar_csaladi_haz.jpg

 

Családi ház a kertvárosban

Egy exkluzív családi házat mutatunk most be nektek, mely 305 nm alapterületű, ára pedig 105 M Ft. Az ingatlant 2012-ben újították fel, ekkor cserélték ki a tetőt, a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtést és kívülről szigetelték az épületet. A családi ház kiváló választás nagycsaládosok és olyan vállalkozók számára, akik saját házukban szeretnék munkaállomásukat kialakítani.

További képekért kattints a fotóra!

szekesfehervar_exkluziv_csaladi_haz.jpg

 

Otthon a pákozdi lejtőkön

Székesfehérvár mellett, Pákozdon található ez a gyönyörű, számos extrával és luxussal felszerelt családi ház. Az épület háromszintes, melyet egy parkosított udvar ölel közre. A lakás fenntartása kifejezetten költségkímélő, melyet erős szigeteléssel, napkollektorok és jó minőségű nyílászárók használatával érnek el. Ha mindez még nem lenne elég, jakuzzit, szaunát, fal- és padlófűsét is találunk a családi házban!

További képekért kattints a fotóra!

szekesfehervar_luxus_csaladi_haz.jpg