Vízparti romantika
2015.01.24. 18:32 I csorbazs

Vízparti romantika

Biztosan sokak fejében él az idilli kép, amint egy ember reggeli kávéját kortyolgatva a vízparti teraszon, körbefuttatja tekintetét a tájon, és elmélázik azon, hogy milyen feladatok várnak rá a nap során. Persze a kép túlságosan eszményi, de lássuk be, azért nem lehet rossz így indítani a napot!

Ha valaki arra szánná magát, hogy szeretné megvalósítani ezt az álomképet, akkor mi tudunk neki segíteni.  Az Otthontérkép oldalán temérdek vízparti ingatlan közül válogathattok, melyek mind külső, mind pedig belső kialakításukban alkalmasak lehetnek a mindennapi életvitelre.

Az oldalon fellelhető ingatlanok többsége a Balaton partján fekszik, de találhattok ajánlatokat a Duna, a Tisza és a Velencei-tó közelében is. Összegyűjtöttük nektek, hogy jelenleg, milyen különleges vízparti ingatlanok várnak új tulajdonosra az országban. Lássuk őket!

Még mindig gazdára vár Korda-villa!

Velencén eladó ez a 400 nm-es, 7 szobás luxus ingatlan, mely közvetlenül a vízparton helyezkedik el.  Ahogy a Pénzcentrum korábbi cikkéből kiderül, a ház a Korda család tulajdonát képezi, és még mindig nem sikerült túladniuk rajta. A házban geotermikus fűtőrendszert építettek ki, infra sorompó várja az érkezőket, a wellness részleg pedig az ellazulást segíti.  A belső térben különleges burkolatokat találunk, így például intarziás parkettát, gránitot és márványt.

További képekért kattints a fotóra!

velence_luxus_ingatlan.jpg

 

Panorámás terasz a Duna partján

65 M Ft-ért árulják ezt a csodaszép kilátással rendelkező nyaralót Szigetcsépen. Az eladó ingatlan alapterülete 100 nm, melyhez saját stég, hajó - és gépkocsigarázs is tartozik. A lakók és az ingóságok biztonságáról beépített biztonsági berendezés gondoskodik. A csodálatos fedett terasz kiváló helyszíne lehet baráti és családi összejöveteleknek egyaránt.

További képekért kattints a fotóra!

szigetcsep_nyaralo.jpg

 

 

„Okosház” közvetlenül a Balaton partján

A Balaton északi partján áll ez az új építésű, közvetlen strandkapcsolatos, 100 nm-es minőségi kategóriás eladó ingatlan. A hűtő-fűtő rendszert solar-cellás technológiával oldották meg, ráadásul az egész ház és a medence hőellátása telefonról vezérelhető.  Ahhoz, hogy e modern, minden igényt kielégítő ingatlan tulajdonosai lehessünk, mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ugyanis ára 65 M Ft!

További képekért kattints a fotóra!

balaton_luxus_haz.jpg

 

Meghitt családi ház Dunakeszin

A révtől csupán egy perc sétára helyezkedik el ez az igazán meghitt és barátságos családi ház. A lakóterület 63 nm, melyhez garázs és egy hatalmas terasz is tartozik. A tervezők törekedtek arra, hogy a lakás minden négyzetméterét praktikusan alakítsák ki, ez a mindennap használat során nagy könnyebbséget jelent.  Az egyedi tervezésű kertben egy stég is helyet kapott, mely egyenesen a házba vezet. 

További képekért kattints a fotóra!

dunakeszi_csaladi_haz.jpg