Válaszd lakhelyedül a Dunántúl egyik legbiztonságosabb városát
2014.12.12. 16:32 I csorbazs

Válaszd lakhelyedül a Dunántúl egyik legbiztonságosabb városát

Amikor az ember költözésre adja a fejét, számos tényezőt figyelembe vesz annak érdekében, hogy később ne bánja meg döntését. Felmérjük, hogy hol találunk –a körülményekhez képest- könnyedén, szakmába vágó munkát, kikalkuláljuk, mennyit tudunk és szeretnénk lakásvásárlásra/bérlésre költeni és feltérképezzük azt is, hogy hol a legmegfelelőbb a környezet.

Az Otthontérkép egyedülálló információszolgáltató rendszerének köszönhetően, Magyarország régióit, nagyvárosait a bűnözési adatok tükrében is megvizsgálhatjuk. Ezek alapján a Dunántúl egyik legbiztonságosabb városa Zalaegerszeg.

zalaegerszeg_bunozes.jpg

Ezen a területen, akárcsak Sopronban és Veszprémben, a bűnesetek aránya (bűnesetek száma/lélekszám) közepes. Egészen konkrétan ez annyit jelent, hogy egy év alatt csupán kicsit több mint 1200 bűneset történt Zalaegerszegen.  

bunozesi_adatok_dunantul.jpg

A csaknem 60 000-es lélekszámú zalai, megyei jogú város egyik hatalmas előnye az élhetőség. Zalaegerszeg, hazánk egyik legvirágosabb városa, így 2008-ban Arany Rózsa Díjat is kapott. Több felsőoktatási intézmény, középiskola és általános iskola is megtalálható a városban, a szórakozást pedig a helyi színház, mozi és a sport biztosítja.

A következőkben bemutatjuk melyek a legszebb eladó ingatlanok a Dunántúl egyik legbiztonságosabb városában, Zalaegerszegen.

 

Élet a Gébárti-tó közelében

Zalaegerszeg egy csendes, nyugodt részén áll ez a 190 nm alapterületű, minden luxussal felszerelt családi ház. Már az ingatlan udvara is roppant megnyerő, hiszen gyönyörű növényekkel telepítették be, a kikapcsolódást pedig a fűthető medence és a kerti grill biztosítja. Ugyan a környék biztonságos, a tulajdonosok ennek ellenére riasztó-és betörésjelző rendszert is beépítettek.

További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_csaladi_haz.jpg

 

 

Télikert és medence

350 négyzetméternyi, mindenféle extrával felszerelt házat mutatunk be nektek. Lássuk, mik ezek az extrák! A ház két szintre tagolódik. Alsó szinten többek között az 5 méter belmagasságú, üvegfalas nappali terül el, melynek egy része télikertnek lett kialakítva. Itt található egy vízeséses medence és egy cserépkályha is, mely a nagy hidegben teszi élvezetessé a fürdőzést. Míg az alsó szint a minimál stílust követi, addig az emeleten jobbára a távol keleti motívumok dominálnak. Tekintsd meg, miként alkot szinergiát a két stílus egy épületen belül!

További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_luxus_ingatlan.jpg

 

 

Kiadó természetesség

Zalaegerszeg központjából csupán pár percnyi autókázással juthatunk el ehhez a 170 nm alapterületű, bútorozott családi házhoz. Az ingatlan burkolataiban és bútoraiban a természetességet fedezhetjük fel. Bármerre nézünk fa és mészkő anyagokat látunk, mely megnyugtató érzéssel tölti el a lakókat. A családi házat havi 150 000 forintért lehet bérelni.

További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_kiado_haz.jpg

 

Hagyományos értékrend családi házba gyúrva

Eladó Zalaegerszegtől 10 km-re egy 6 szobás ingatlan, mely a bemutatkozó szerint akár falusi turizmus céljára is alkalmas lehet. A házban a különféle luxus és kényelmi elemek a hagyományos kialakítással és formákkal alkotnak tökéletes elegyet. Télikert, fúrt kút és kerti tó is tartozik az ingatlanhoz.

 További képekért kattints a fotóra!

zalaegerszeg_kertes_haz.jpg