Lehetőségek tárháza: Hévíz
2014.12.11. 14:18 I csorbazs

Lehetőségek tárháza: Hévíz

Mindegy, hogy pihenni vagy gyógyulni megy Hévízre az ember, annyi bizonyos, hogy a tófürdő nagy szerepet fog játszani az eltöltött napok során. A tó különlegessége, hogy a víz egy 30m mélyen fekvő barlangban fakad, hőmérséklete pedig még télen sem esik 22 Celsius fok alá.

Hévízen és környékén számos eladó ingatlant találni. Ezek egy része nyaraló, vagy kis lakás, ahol valaki eltöltheti napjait a gyógyvizes kúra alatt, vannak azonban olyanok is, amik állandó lakhatásra lettek kialakítva.

Miért érdemes Hévízen ingatlant vásárolni? A térség vonzereje a gyógyvíz, mely számos hazai és külföldi turistát csábít ide. A turizmus.com 2013-as adatai alapján ez a második legnépszerűbb üdülési célpont az országban. A szemfülesebbek ezt meglovagolva, számos előnyt kovácsolhatnak a környezet adottságaiból. Ez a trend egyébként már a statisztikai adatokban is megmutatkozik, hiszen a népességszám változás Hévízen több mint 9% volt, pozitív irányban. Orvosok, fodrászok, fogászok, masszőrök, irány Hévíz! 

heviz_nepesseg.jpg

 

A gyümölcsfák árnyékában

A tófürdőtől csupán 800 m-re, a Balatontól pedig 7 km-re terül el ez a 425 nm-es családi ház. A téglaépítésű ingatlan kifejezetten alkalmas olyan családok számára, akik kedvelik a természetet és a nyugalmat. A hatalmas udvarra akár 6 autó is be tud állni, a kert végében pedig termő gyümölcsfák állnak. A gyógyvíz közelsége csábító szabadidős program lehet mindenki számára.

További képekért kattints a fotóra!

OTH1.jpg

 

Hagyományos stílus mögött vagány elegancia

Első pillantásra azt gondolnánk erről a házról, hogy semmi meglepőt nem tartogat számunkra. Változik azonban a véleményünk, mihelyst belépünk a bejárati ajtón. 2009-ben a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy itt az ideje a változásnak, így modern stílusban újították fel az épületet, melyben három hálószoba és két fürdőszoba is helyet kapott. Ráadásul, Hévíz központja és a fürdő csupán 5 perc sétára található.

További képekért kattints a fotóra!

OTH2.jpg

 

Luxus a hotelben

Igen, manapság már nem ritka, hogy valaki egy hotelben vásároljon lakrészt magának. Az eljárás praktikussága vitathatatlan, hiszen minek egy teljes ház, ha valaki csak szeretne megmártózni a gyógyvízben egy-egy hosszú hétvége alkalmával? Ez a lakosztály a négycsillagos Palace Hotel második emeletén található, csupán 200 méterre a fürdőtől.

További képekért kattints a fotóra!

OTH3.jpg

 

Hangulatvilágítás az udvaron

Ez a 2011-ben épült ingatlan csendes, nyugodt övezetben helyezkedik el, Hévíz városában. A ház kétszintes, alapterülete 184 nm. Érdekesség, hogy minden fa elemet, bútort és burkolatot, egyedileg gyártottak, kifejezetten a megrendelő igényeinek megfelelően. Az „A” energia besorolású építmény remek választás akár nagyobb családok számára is.

További képekért kattints a fotóra!

OTH4.jpg