Ezek Szeged legcsillogóbb otthonai
2014.12.09. 15:27 I csorbazs

Ezek Szeged legcsillogóbb otthonai

Szeged, a „Napfény városa”! A Dél-Alföld legnagyobb települése két folyó, a Tisza és a Maros találkozásánál terül el. Csodálatos környezeti adottságai mellett számos egyéb, csábító lehetőséggel is kecsegtet. Ezért is tartottuk fontosnak, hogy megvizsgáljuk, hogy mik most a város legszebb eladó házai, lakásai.

Szeged városnév hallatán mindenki számára ismerős lehet a híres Szegedi Balett, a Szabadtéri Játékok, ahogy az is, hogy itt kapott helyet a „szuperlézernek” elnevezett nemzetközi kutatóprojekt egyik székhelye is.

Az Otthontérkép található adatok szerint a szegedi kistérség népessége az utolsó két népszámlálás közötti években csak kis mértékben változott, 205 725 főről 206 529 főre emelkedett. Nagy szó ez, hiszen, ha megnézzük a környező térségek népességszám változását, mindenhol drasztikus csökkenést találunk, talán nem is véletlenül. Az eladott lakások átlagos négyzetméterára (129 ezer Ft/nm) az ország többi részéhez viszonyítva teljesen átlagosnak mondható.

ots.jpg

 

 Lássuk, melyek a legszebb ingatlanok Szegeden!    

 

Egy erdei házikó

Különleges ingatlant ajánlunk a figyelmükbe, mely Szeged belvárosától 7 km-re, egy erdővel övezett területen helyezkedik el. A ház több szaklapban is megjelent már, melyekben kiváló adottságai és kialakítása miatt méltatták. Az alsó szinten dolgozószoba, fürdőszoba, kazánház, nappali és a konyha található, utóbbi kettőt tolóajtóval el lehet választani, az emeleten pedig a hálószobák kaptak helyet. Külön wellness részleget is kialakítottak az építtetők, ügyelve arra, hogy az minden kényelmi szempontot kielégítsen. Meghívná a barátait kerti partira? Használja a grill teraszt! Kutyákat tart? Az udvaron még kutya kennelt is talál!

További képekért kattintson a fotóra!

ots1.jpg

 

Tip-top lakás csaknem 300 négyzetméteren

Ez a szegedi családi ház kifejezetten jó választás azok számára, akik szeretik a kényelmet és a funkcionalitást. Ha az ember végignézi az ingatlanról készült képeket, szíve szerint azonnal csomagolna és beköltözne. Nem hivalkodó, nem kérkedő, egyszerűen csak az ami, egy jól kialakított családi ház. Természetesen minden megtalálható benne, ami kell, kényelmes szobák, hidromasszázs kád, gőzkabin, padlófűtés, légkondi, központi porszívórendszer és parkosított udvar. Ki szeretne beköltözni?

További képekért kattintson a fotóra!

ots2.jpg

 

Márványba ágyazott luxus

Szeged belvárosának szélén áll ez a roppant igényesen kialakított és berendezett luxus családi ház. A berendezések és burkolatok kiválasztása során kifejezetten ügyeltek a minőségre, így a nappaliban főként a márvány, a dolgozószobában az intarziás elemek, a gyerekszobákban pedig az olasz bútorok dominálnak. A különlegességek sora a teraszon folytatódik, ahol Brazíliából szállított térköveken lépkedhetünk.

További képekért kattintson a fotóra!

ots3.jpg

 

Élet Szeged felett

Ez a 2013-ban felújított luxus panellakás a tízedik emeleten helyezkedik el, így lakói tökéletes panorámában gyönyörködhetnek nap mint nap. Az átalakítás során - a modern kor igényeinek megfelelően - a nappalit, a konyhát és az étkezőt összenyitották, mellyel egy kellemes közösségi tér jött létre. A 72 nm-es, teljesen felújított lakás ára csupán 11,5 mFt!

További képekért kattintson a fotóra!

ots4.jpg

Címkék: kultúra szeged luxus vidék népesség családi ház