Költözz oda, ahol luxusautók teremnek
2014.12.04. 14:08 I csorbazs

Költözz oda, ahol luxusautók teremnek

Az autóipar sokak számára vonzó ágazat, hiszen számos szakterületet lefed, nem beszélve arról, hogy viszonylagos stabilitásnak örvend Magyarországon. Ilyen a győri Audi Hungaria is, mely a hosszú évek alatt egész kis birodalommá nőtte ki magát.

Vonzereje olyannyira erősnek bizonyul, hogy vannak olyanok, akik kifejezetten azért választják Győr városát lakhelyükül, hogy –praktikusan- minél közelebb éljenek a „biztos forráshoz”.

Nem mintha nem lenne még ezer érv, hogy miért érdemes Győrbe költözni! A gyönyörű, folyók által átszőtt belváros, a hangulatos sikátorok, a minőségi iskolák, a nyugodt, emberséges légkör és a pezsgő kulturális élet kifejezetten alkalmassá teszi arra, hogy valaki hosszú távon vesse meg a lábát ebben a városban. Ezt, az Otthontérkép nemrég bevezetett népességváltozást bemutató térképszelvénye is igazolja. Az adatok szerint 2001 és 2011 között +3% a győri kistérség népességének „gyarapodása”.

OTG.jpg

 

A következőkben olyan győri luxusházakat mutatunk be, melyek csak arra várnak, hogy valaki belakja őket!

Családi ház a Nagyhegyen

Győr-Révfalu és Kisbácsa határában terül el az az 1639 nm-es telek, melyen egy 600 nm-es, háromszintes, luxus családi ház áll. Az óriási építményben borospince, közösségi hely, konditerem, mosókonyha, hatalmas nappali, vendégszoba, dolgozó és öt hálószoba is található. A parkosított kertben medence és fedett terasz áll, a garázs pedig három autó befogadására is alkalmas. Miért ne lehetne az egyik éppen egy Audi?

További képekért kattintson a fotóra!

OTG1.jpg

Belvárosi luxus

Győr belvárosától csupán 5 percre helyezkedik el ez a valóban különleges, egyedi bútorokkal berendezett lakás, mely tökéletes választás lehet az elegancia és a kényelem kedvelőinek. Ki ne vágyna arra, hogy egy dolgos hétköznap után megmártózzon a pezsgőfürdőben? Itt, ezt akár mindennap megteheti, hiszen az udvaron 8x4 m-es pezsgőfürdő, automatikusan fedhető medence, szauna és merülő medence is található. 

További képekért kattintson a fotóra!

OTG2.jpg

Egy teljes szint a kikapcsolódásnak

Amikor valaki házat vásárol, lényeges, hogy ügyeljen a szabadidős terek kialakítására is. Ezt az elvet követték e ház építői, akik egy külön, süllyesztett szintet szenteltek erre a célra, ahol mozi szobát, szoláriumot, szaunát, konditermet rendeztek be. A teljes mértékben funkcionális tervezés járult hozzá ahhoz, hogy az épületben minden a praktikumot és a kényelmet szolgálja. A ház és a város adottságai megteremtenek minden feltételt ahhoz, hogy valaki kiegyensúlyozott életet élhessen. 

További képekért kattintson a fotóra!

OTG3.jpg

A természetesség jegyében

Nyugtató színek, megnyerő formák, mediterrán hatás és kőburkolat. Mi más kellhet még ahhoz, hogy valaki igazán beleszeressen egy házba? Ez a 343 nm-es ingatlan Győr egy csendes, családi házas övezetében található. A háromszintes épület legaljában egy borospince, a földszinten, a szobák mellett egy nagy nappali terül el, az emeleten pedig a hálószobák sorakoznak. Padlófűtés, falfűtés és vízteres kandalló biztosítja az otthon melegét.   

További képekért kattintson a fotóra!

OTG4.jpg

 

Címkék: autó győr luxus vidék népesség családi ház