Elérhetőek az Otthontérkép legújabb frissítései!
2014.11.12. 11:24 I fokvarid

Elérhetőek az Otthontérkép legújabb frissítései!

Az Otthontérképnél soha nem áll meg az élet. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy még könnyebben és pontosabban lehessen keresőnkben ingatlanokat vadászni. Ebben a posztban szeretnénk bemutatni a legfrissebb fejlesztéseinket!

Az Otthontérkép gyors tempóban növekszik, és a sok elismerő kritika mellett, kaptunk pár ötletet azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lehetne még finomabbra hangolni az ingatlanok keresési paramétereit annak érdekében, hogy az eladók még több hasznos információt tehessenek közre, és a keresők pedig pontosabban szűrhessenek rá álmaik otthonára.

shutterstock_171671513.jpg

 Íme a legújabb fejlesztéseink listája:

- A keresésnél, a hirdetésfigyelésnél és a feltöltésnél a régi kategóriák új elemekkel bővültek. Például meg lehet adni környék szerinti keresést. Akkor csak ezen a területen belül szűr a program. A fejléc melletti környék mezőbe kell megadni a választott területet. 

új kereső.JPG

 - Az alapadatok menüpontban az ingatlanok típusa az első beállítható feltétel. A ház típuson belül megjelentek altípusok is, mint a családi ház, az iker ház, a sorház, és a házrész.  

új típusok.JPG

 - Szintén az alapadatoknál, a típusokon belül új ingatlan kategóriáink a telek, a garázs és a nyaraló lettek elérhetőek. Ezzel a fejlesztéssel még nagyobb lett az Otthontérkép ingatlankínálata.

- Az új paraméterek, amikkel bővült még a keresőnk a rezsi adatok, a lakás tájolásának beállítása, a belmagasság, erkély típusok, megadható a telekméret külön és az, hogy az ingatlan rendelkezik-e energiatanúsítvánnyal. 

új kalkulátor.JPG

 - Ezeken kívül a kereséseket el lehet menteni a bejelentkezett felhasználóknak - hirdetésfigyelőnek. 

Az Otthontérkép bízik benne, hogy ezekkel az új funkciókkal még hatékonyabban talál egymásra a kereslet és a kínálat, köszönhetően az új bővített keresőnknek.

Jó keresést kíván az Otthontérkép csapata!

Címkék: hirdetés keresés fejlesztés új funkciók otthontérkép