Ússzon a boldogságban! - Nyári nosztalgia medence-témában
2014.10.21. 12:43 I Buda Gergely

Ússzon a boldogságban! - Nyári nosztalgia medence-témában

Talán ma van az első borzasztóan őszi nap, kissé még ki-kisüt a Nap, de már nem várhatunk sokat. Mielőtt belesüllyednénk az őszbe, nosztalgiázzunk egy kicsit a nyárban. Manapság a medenceépítés könnyedén elérhetővé vált a szélesebb közönség számára is. Ez persze nem csökkenti értékét, sőt, egyre többen megtudhatják, micsoda jó érzés a saját medencéjükben lubickolni. A következőkben olyan ingatlanokat mutatunk be, ahol ezt meg lehet tenni!

20-25 évvel ezelőtt még filmbeillő gazdagságra utalt, ha valakinek a privát udvarában volt egy eredeti, földbe süllyesztett medencéje. Olyan dolog volt ez, melyre mindenki vágyott, így az emberek igyekeztek „lekoppintani” az ötletet. Ez abban nyilvánult meg, hogy kemény falú és felfújható „víztározókat” állítottak fel udvaron, és mindent medencének neveztek, aminek a vize legalább térd fölé ért. Íme pár mai extravagáns példa.

Örökpanoráma Csömörön

A panoráma egy igazán jó lakás velejárója. Gondoljon csak bele, nincs is annál megnyugtatóbb és felemelőbb érzés, mint amikor egy nyári estén, a teraszon ülve, hűvös pezsgőt kortyolgatva nézheti végig a naplementét. E csömöri, 8 szobás luxusingatlan esetén, az élményt még egy éjszakai csobbanással is kiegészítheti!

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

medence csömör jó.png

Harmónia az erdő szélén

A stresszes életet élő, túlterhelt emberek mindennapjaiban a pihenés kiemelten fontos szerephez jut. Mi lenne erre megfelelőbb terep, mint egy erdőszéli, csendes családi ház? A péterhegyi ingatlan különlegessége, hogy 2010-ben az „Év fürdőszobája” díjat is elnyerte. Ez még nem elég? A kertben masszázsfunkcióval ellátott medence is van!

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

medence üröm jó.png

Trója a nappaliban, mozaikmámor a medencében 

Különleges, és ritkaság számba menő ingatlant ajánlunk a nagyérdemű figyelmébe! Ez a mediterrán luxusvilla Szentendre és Budapest között helyezkedik el és számos extrával rendelkezik. Ilyen például a trójai háborút megörökítő freskókkal díszített nappali, és a hatalmas kandalló, melyet Mátyás palotájából származó kövekkel és kovácsoltvassal díszítettek. A wellness-részlegen, a téli-nyári medence mellett, Dunára néző szauna, sportterem és jacuzzi is megtalálható.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

medence leányfalu jó.png

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!