Mit rejt a gardrób?
2014.10.20. 09:16 I Buda Gergely

Mit rejt a gardrób?

Egy nőnek sosincs elég ruhája és cipője, ezt mindenki tudja. Ennek ellenére mégis gyakori probléma, hogy nincs hova pakolni a ruhákat, nincs elég hely a szekrényben és még a cipős komódba se lehet beletuszkolni a legújabb szerzeményt. A következőkben olyan ingatlanokat mutatunk be, melyek rendelkeznek gardróbszobával!

A legegyszerűbb, ha külön helyiséget tartunk fenn erre a célra, nevezetesen egy gardróbszobát. Ez minden nő álma. De ne legyünk ennyire részrehajlóak, hasonlóan nagy örömet tud okozni egy jól felszerelt gardróbszekrény a férfiak számára is, vegyük például a How I met your mother Barney Stinsonját! 

Nemcsak a hatalmas hely és a trendkövetés lehet motiváció egy ilyen hely kialakítására. Gondoljunk csak bele, mi mindent el tud takarni egy ilyen szoba a hívatlan vendégek elől!

 

Amikor a technika meghódítja az otthont…

Egy újépítésű luxuslakást kínálok Önöknek az Orbán tér közelében. A 170 nm-es ingatlan minimalista stílusban épült, és a legmodernebb technikai újításokat is integrálja. Telefonnal lekapcsolni a villanyt? Ez többé nem egy sci-fi film jelenete. Akár Ön is megteheti, ha beköltözik ebbe csodaszép lakásba!

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

orbánhegy jó.png

 

Ébredjen a budai hegyek látványára reggelente!

A Zsuffa Zsolt által tervezett, duplakomfortos családi ház egy több mint 900 nm-es telken helyezkedik el. Az épület speciális belga dísztéglával borított. És kiváló, panorámás terasszal rendelkezik. A hatalmas házban természetesen gardróbnak is van hely, méghozzá az emeleten, a hálószobák mellett.

 Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

gyöngyvér jó.png

 

Nagypolgári elegancia a Stefánián

Ez a 140 nm-es, felújított nagypolgári lakás az eleganciára voksolók kedvencévé válhat. A festett, restaurált üvegablakok, a beépített faburkolatok az exkluzivitás érzését keltik az érdeklődőkben. A hatalmas gardróbszoba a hálószobából nyílik, és csak arra vár, hogy valaki megtöltse ruháival.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

stefánia jó.png

 

 

Mediterrán hangulat a Rózsavölgyben

A háromszintes rózsavölgyi lakást kifejezetten a luxus és a kényelem szerelmeseinek ajánljuk. A legalsó szinten, a garázsban, akár 4 autó is elfér, egy emelettel felette pedig még fedett medencét, kondi gépeket és gardróbot is találunk. A hálószobák – és még egy gardrób - az emeleten helyezkednek el. A 480 nm ára mindössze 239 millió Ft.

Még több képért és az adatlapért kattints a fotóra!

hasadék jó.png

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!