Design-bajnokság: Íme a három győztes
2014.10.18. 10:26 I Buda Gergely

Design-bajnokság: Íme a három győztes

Az alábbiakban bemutatjuk házi design-bajnokságunk három nyertesét. Ezek elsősorban olyan ingatlanok, amelyekben érdekes, ötletes, modern, egyedi és még ízléses megoldások sora is vár minket. Tipikusan olyan házak, amelyek esetében nehéz eldönteni, melyik része tetszik a  legjobban. Jó nézegelődést és gyönyörködést kívánunk mindenkinek. Érdemes forgatni a képeket, szebbnél szebbek, ezért házanként kettőt-kettőt mutatunk be.

 

A terasz tökélyre vitele

Természetesen szuper luxus lakásokról van szó. Ez az elragadóan megtervezett ház Kulcs település ékköve. Hosszá hatalmas zöld terület tartozik (maga a ház 582 négyzetméteres), ezért, ahogy a címben is utaltunk rá, leginkább a környezettel folytatott állandó kapcsolat fenntartására alkalmas lehetőségek és azok design-os megoldása miatt került be a kosárba. Szinte mindegyik oldalról terasz veszi körbe a villát, különböző megoldásokban és hangulatban a 215 milliós árért cserébe. 7 szoba, medence, tavacska, jacuzzi, szauna és csendes vidéki hangulat 60 kilométerre a fővárostól.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

kulcs 2 jó.png

 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

kulcs 1 jó.png

 

Egzotikus design otthon 

Budaörsön járunk egy 500 négyzetméteres, 7 szobás villában. Bár szintén nagyon impozáns kerttel és terasszal rendelkezik, az élcsapatba kerülését azonban annak köszönheti, hogy extravagáns, keleti és egyéb egzotikus elemeket is vegyít a ház berendezése. Kissé talán szokatlan formában is, de barna, arany és bézs (szerű) színek természetessége és következetessége elegáns hangulatot kölcsönöznek a térnek. A 380 milliós vételi árhoz távol-keleti hangulatú sarkot, egyiptomi fáraódomborművet, medencét és gonggal felszerelt, rattan-hatású bútorokkal megspékelt étkezőt is kapunk. Ami viszont megfizethetetlen, idézve az adatlapon is olvasható leírást: "A panorámás tetőteraszon gyönyörködhetünk a táj szépségében, miközben a forró jakuzziban ülve pezsgőt kortyolunk." 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

odvas hegy 1 jó.png

 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

odvas hegy 2 jó.png

 

Posztmodern festészet nap mint nap

Az alábbi testvérhegyi (III. kerület) ház elsősorban extrém, haladószellemű és leginkább posztmodern irányzatba sorolható festészeti megoldásai miatt került be az élcsapatba. Természetesen felmerül a kérdés, hogy kik és kikről, illetve éppen milyen élményeiket megörökítve hozták létre ezeket az alkotások. Itt is hét szoba van, így a képzőművészeti remekek mellett élvezhetjük az extrém fürdőszobai megoldások, a gömbölyded kiegészítőkkel felturbózott nappali/étkező (ki tudja, hiszen több személyes asztal és TV is van a térben, hogy mindig lássuk a híreket a húslevest kanalazva) és még a 45 (!) fényszórós kerti ledvilágítás ízléses elrendezését is. Ahogy megszokhattuk, az ár sem hétköznapi, hiszen 210 milliót kérnek ezért a 330 négyzetméteres kis vityillóért is.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

testvérhegy 2 jó.png

 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

testvérhegy 1 jó.png

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!