Egy virtuális lakás Budapesten
2014.10.17. 12:45 I Buda Gergely

Egy virtuális lakás Budapesten

Milyen lehet egy virtuális valóságban egy menő budapesti kéró? Kutakodásaink közepette egy újabb gyöngyszemre akadtunk.  Az alábbiakban megmutatjuk, hogyan terveznék meg életterünket a számítógépes játéktervezők. Vagy ezt így csinálják az építészek? Különös lakás-kulturális és virtuális utazásra indulunk a fővárosi "második életben". Lakberendezés-fétisű olvasóinknak kimondottan ajánlott percek következnek.

 

Az alábbi lakás a III. kerületi Tímár utcában található. Tágas, 123 négyzetméter három szobával. A látványtervek biztatóak, csinos asszonykát, kényelmes napozóágyat és pálmákat is terveztek a tetőteraszra nekünk 81,3 millióért. A napkollektorokat se veszítsük szem elől.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

vituál tetőterasz jó.png

 

Növények dögivel találhatók a TV-sarokban és környékén. Így virtuális életünkben is élvezhetjük a virtuális oxigént és a megnyugtató látványt. Kimondottan izgalmas élmény lehet egy virtuális világban bekapcsolni a TV-t. Vajon ott a valódi világot látjuk, vagy egy újabb megrajzolt, alternatív realitást? 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

virtuál tv-sarok jó.png

 

A kép rajzolója kimondott figyelmet szentel a növényeknek, továbbra is. Még a falon lévő képeken is fák láthatók. Az étkezőasztalt a konyhától egy letisztult stílusú fehér pult választja el, ez már valami Amerika. Ebben a világban minden egyenes, élére állított és precíz.

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

virtuál étkező jó.png

 

Továbbra sem szabadulunk a kis hegyes cserepes virágoktól. Már könyveket és üres polcokat is látunk, vajon azok feltöltésére nincs ideje karakterhősünknek? További érdekes jelenség a besütő napfény, pontosan megtervezett árnyékokkal és beesési szöggel. De miért csak az első képen látunk embereket? Talán pont a főszereplő fényképezte a lakást? 

További képekért és az adatlapért kattints a fotóra!

virtuál nappali jó.png

 

Ha ennyi nem volt elég a kínálatunkból, akkor böngészd az Otthontérkép oldalát. 

Ha esetleg hasonlóan szép és érdekes hirdetést látnál, akkor játssz velünk a Lakásvadász játékunkon!