Brutális luxusvilla Győrből! - Nem csak a fővárosban vannak drága kéglik
2014.10.16. 13:23 I Buda Gergely

Brutális luxusvilla Győrből! - Nem csak a fővárosban vannak drága kéglik

Rábukkantunk Győr legmenőbb házára. Medence, francia-szalon, karibi hangulat és szerencsét hozó, potencianövelő hatású aranyelefántok. Sokszínű pompa, luxus és pózolás. Itt ki van téve a csizma az asztalra. Fut a szekér Nyugaton. Az ország motorja már Európában dübörög. 

A győri Rózsadombon, a Nagyhegyen jó pár megdöbbentő luxusingatlan lelhető fel. Mindegyik közül talán ez a ház a legkiemelkedőbb. 450 négyzetméter, 7 szoba 160 millióért a Vadnyugaton. Lássuk! 

A szalon

Vendégeinket ebben az ízléses francia szalonban fogadhatjuk pezsgővel és eperrel. Elheverve a pamlagon bárki átgondolhatja az élet nagy dolgait. Bekapcsolhatjuk a kandalló-tévét, és átválthatunk az aperitívre.

További képekét és az adatlapért kattints a fotóra!

szalon jó.png

A lépcső alatti gardrób

A konyak elfogyasztásához vonuljunk át a lépcső alatt kialakított kis ücsörgős zugba. Itt elkezdhetünk beszélgetni a nyaralásunkról, aktualitásokról. Egyelőre mélyebb témákra még nem térünk át, mert ahhoz talán még fogyasztani kéne. 

További képekét és az adatlapért kattints a fotóra!

lépcső alatti gardrób jó.png

Medence

Megrészegülve a nyári kalandok megosztásától úgy döntünk, hogy csobbanunk egyet. Míg a fiúk úsznak pár hosszt, a lányok indiai élményeiket osztják meg egymással a napágyon. Milyen kár, hogy nem együtt voltak, hát muszáj közösen megnézniük a Taj Mahal-t jövőre. A fiúk közben elkezdenek - persze, csak egymást finoman kóstolgatva - szakmai sikereikről beszélgetni. 

További képekét és az adatlapért kattints a fotóra!

medence jó.png

Étkező

Közben a lányok befejezték az utolsó simításokat. Kész az ebéd! Disznópörkölt galuskával, hozzá igazi magyar savanyúság. Ezt megelőzi a pulykás-rukkolás varázssaláta és a gourmet tojásleves. Desszertnek "brauni" narancslekvárral és tejszínhabbal, kandírozott gyümölcsökkel.

További képekét és az adatlapért kattints a fotóra!

étkező jó.png

És...a kötelező konditerem

Ebéd után megpihenünk. Egy koktél a teraszon, szunyókálás a hintaágyban, majd irány a konditerem. Jó izzasztó edzés, kinek mit kell helyrerakni. Majd lazítás a szaunában, ahol kiadjuk gondunk-bajunk. Végül pedig..."a plaj gombot, haver". 

További képekét és az adatlapért kattints a fotóra!

konditerem jó.png

Címkék: győr ház luxus eladó