Ilyen volt az őszi Lakásbörze
2014.10.02. 12:51 I fokvarid

Ilyen volt az őszi Lakásbörze

Már írtunk többször is a Lakásbörzéről az elmúlt két hétben. Most egy összefoglaló poszt következik, hogy bemutassuk milyen is volt a legnagyobb lakóingatlan vásár.

A három napos rendezvényen rengeteg látogató fordult meg, hogy a számára megfelelő otthonra bukkanjon, vagy épp ellenkezőleg, vevőt találjon eladó lakására.

lakás2.jpg

Az érdeklődőket, a legnagyobb ingatlanirodáktól kezdve a kisebb portfólióval rendelkező ügynökségekig szívesen látták a standjuknál. A tömeg szinte folyamatos volt, átlagosan 1-2 órán át nézelődött mindenki. 

A gyerekeknek számos meglepetéssel készültek a szervezők és a kiállítók, volt nagy játszóház, Álomotthon rajzverseny, és számos standnál lufikkal és egyéb apró ajándékokkal várták a kicsiket.

lakás4.jpg

A Lakásbörzének volt egy előadás szekciója, ahol különböző szakemberek segítették a keresőket és eladókat. A főtémák között szerepelt többek között a lakáspiac mai helyzete, a lakásvásárlásokhoz igénybe vehető pénzügyi konstrukciók rendszere, és a home staging.

Az Otthontérkép csapata is részt vett mind a három nap a kiállításon. Nagy örömünkre a kilátogatók egyik kedvelt helye volt az Otthontérkép asztala. A helyszínen munkatársaink fogadták az érdeklődőket például személyre szabott ingatlankeresésekkel. Népszerűek voltak interaktív térképeink, egyöntetűen a bűnözési térkép nyerte el a nagyközönség tetszését. 

lakás5.jpg

Az idei őszi Lakásbörze sikeres volt összességében. Fontos, hogy létrejött az évek során egy olyan ingatlanos esemény, ahol a lakosság és az irodák is kötetlen légkörben tudnak egymással beszélgetni, és közvetlenül talál egymásra a kereslet és a kínálat.

Címkék: ingatlan rajz kiállítás lakásbörze álomotthon otthontérkép