Íme az igazi Álomotthonok!
2014.09.30. 10:47 I fokvarid

Íme az igazi Álomotthonok!

Szeptember 26 és 28-a között sok lakáskereső találkozhatott az Otthontérkép csapatával a Lakásbörzén. A börzén került megrendezése az első Otthontérképes rajzverseny is. Kiváló pályaművek érkeztek, az egészen fiatal korosztálytól kezdve, a rutinos versenyzőnek számító általános iskolásokig mindenkitől. 

A szakmai zsűri a szerkesztőségünkben, hosszas egyeztetés után, elkészítette az alkotások ranglistáját. A munkát megnehezítette, hogy rendkívül sok jelentkező indult az értékes ajándékokért. Kivétel nélkül mindegyik lerajzolt "Álomotthon" mesebeli kuckó volt, amik egyedisége miatt szinte lehetetlen volt igazságos sorrendet kialakítani.

Minden kis pályázónak szeretnénk megköszönni, hogy megmutatták gyerekszemmel milyen is a tökéletes ház. Most egy rövid válogatás következik a legszebb "Álomotthonokból". 

Dávid - 5 éves

Dávid szerint az igazán tökéletes otthon egy vár. Biztonságos magas falakkal, tágas belső terekkel, egyedi panorámával a tornyokból. A színeket látva, egy nyári királyi rezidenciának tudjuk elképzelni. Irányár: három zsák aranypénz.

fotó 3_j.jpg

Flóra - 3,5 éves

Flóra minden kislány álmát rajzolta el, egy Barbie házat. Rózsaszín, világos, 2 emeletes tenger parti villa, saját homokos partszakasszal. A ház előtt több férőhelyes parkoló van kialakítva, Ken bármikor szívesen hagyná itt sport roadster-jét.

fotó 2_jav.jpg

Tünde - 5 éves

Tünde a vidéki romantikát tartja a megfelelő választásnak. Barátságos erdőszéli álomotthona egy takaros kis ház. A kertben az idillt a nagy ordas fa árnyékába épített terasz teszi igazán utánozhatatlanná. 

fotó 1 (1)_jav.jpg

Viktória - 8 éves

Viki egy színekben gazdag többszintes igazi családi házat álmodott meg. Különleges kültéri burkolattal kívánta elérni, hogy a környék legeredetibb otthona legyen. Elég csak az utcafrontról vetni rá egy pillantást és azonnal érezhető az átütő vidámság. 

fotó 4_jav.jpg

Patrícia - 8 éves

Patrícia a mezőny legmesebelibb házával készült. Szívecskék, virágok, élénk színek, tágas kert. Egy tisztáson lévő faháznak tudjuk elképzelni, ahol a kerítéstől kezdve a ház homlokzatáig minden deszka más színben parádézik. A Jancsi és Juliska mesében lehetett ilyen a mézeskalácsház. 

fotó 1_jav.jpg

Márk - 7 éves

Márk egy kertvárosi otthont tart álomnak. Szép kovácsoltvas kerítéssel és egy öreg platánfával a kertben. Azoknak ajánljuk ezt az ingatlant, akik szeretnek reggel fekete rigó csicsergésre ébredni.

fotó 2 (1)_jav.jpg

Rita - 11 éves

Rita, a lányok által népszerű, kertes ház trend követője. Több szobás, kényelmes, emeletes otthon, madáretetővel, és muskátlival. Tökéletes választás egy nagy család számára. 

fotó 4 (1)_jav.jpg

Ádám - 9 éves

Ádám szintén vár párti. A középkori építészeti megoldásokat kedvelőknek ajánljuk ezt a különleges ingatlant és a hozzá tartozó 100 hektáros uradalmat, malommal, tóval, lovagokkal és sárkányokkal.

fotó 3 (1)_jav.jpg

Gábor - 10,5 éves

Gábor álomotthona, nem csak egy "egyszerű" többszintes rózsadombi villa, hanem egy csillagvizsgálóval és sífelvonóval felszerelt szuper ház. A kerti medencébe legegyszerűbben a tetőtéri csúszdán lehet lejutni. Csillagászok és a télisport szerelmeseinek vonzó otthon lehet!

fotó 5 (1)_jav.jpg

Az Álomotthon válogatásunk végére értünk. Köszönjük szépen minden versenyzőnknek a munkákat. A nyerteseket hamarosan értesítjük. Akik pedig, most nem kerültek a legjobbak közé, azok se szomorkodjanak, mert hamarosan újabb rajzpályázatot hirdetünk szuper ajándékokkal!

Címkék: pályázat rajz nyeremény gyerekrajz álomotthon