Etikai Kódexet hoztak létre az ingatlanosok!
2014.09.30. 16:45 I otthonterkep

Etikai Kódexet hoztak létre az ingatlanosok!

Mára minden ingatlanpiaci szereplő számára egyértelművé vált, hogy milyen súlyos károkat okoznak az iparágnak a szakképesítés és hozzáértés nélkül dolgozó kóklerek, akiknek tevékenysége negatívan befolyásolja a teljes szakma megítélését, kezdődik a szakmai szervezetek sajtóközleménye.

Az ingatlanosok egységesen vallják: szükség van Magyarországon egy olyan közös szabályrendszerre, mely kereteket tud szabni a szakmának.

A BKIK és a Magyar ingatlanközvetítők Országos Szövetségének (MIOSZ) koordinálásával és jelentős szervezetek, hálózatok támogatásával a napokban elkészült az Ingatlanszakma Etikai Normagyűjteménye, amely hatalmas lépés a szakma megújulásának és a kibicektől való megtisztításának irányába, vallják a MIOSZ-nál.

Az Etikai Kódex érvénybe léptetésével várhatóan elindul az a folyamat, amely során az etikusan működő szakemberek közösen vissza tudják majd helyezni a szakma méltóságát az azt megillető helyre, és amelynek következtében az iparágban hosszabb távon olyan emberek fognak dolgozni, akik ténylegesen kiszolgálják az ügyfelek igényeit.

A kezdeményezésről és az Kódexról ide kattintva tudhatsz meg többet!

Címkék: etika szakma kódex