Lakj itthon, dolgozz nyugaton!
2014.09.24. 12:13 I Buda Gergely

Lakj itthon, dolgozz nyugaton!

Külföldön dolgozni menő! - gondolják sokan azok közül, akik arra adják a fejüket, hogy nyugati szomszédjaink munkaerőpiacán próbálnak szerencsét. A gond csak ott kezdődik, hogy valahol lakni is kell, márpedig a külföldi ingatlanok egy átlagos magyar pénztárca kapacitásán igencsak túlmutatnak. Ilyenkor jön a trükk: vegyünk házat közel a határhoz!

A határ menti ingatlanok roppant kapósak, éppen a fent említett okból kifolyólag. Lássunk pár példát!

Európa kapuja?

A külföldi munkavállalás szempontjából Hegyeshalom kiváló célpontnak bizonyulhat. Nemcsak földrajzi fekvése teszi vonzóvá ezt a térséget, hanem az is, hogy vasúti közlekedés tekintetében is igen előkelő helyet vívott ki magának. A zöld udvaros kerttel rendelkező lakás előnyös választás lehet kisgyerekes családok számára. A gyep öntözéséhez fúrt kút áll rendelkezésre, mely a meleg nyári hónapokban roppant előnyös lehet. A 93 négyzetméteres, 3 szobás ház udvarán medence, kemence és kerti ház is található. 16 millió forint, nem is olyan sok érte.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

hhalom jó.png

A tűztorony közelében

A Sopron belvárosában elhelyezkedő 70 négyzetméteres ingatlan kiváló választás azok számára, akik szeretnék kiélvezni a város óvárosának romantikus hangulatát. A kétszintes, parkettázott lakás központi eleme egy fa lépcső, mely a nappalit köti össze a felső szinttel. 2 szobáért 21 millió forintot készítsünk elő, ha a hűség városában szeretnénk letelepedni. 

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

sopron jó.png

 

A magyar Alpok ékköve...

Költözzön az Alpok lábához, Kőszegre! Az osztrák határ közelében elterülő település kedvelt centrum a határon túli munkavállalók körében. Az itt bemutatott lakást - 186 négyzetméteres alapterületéből és 5 szobájából adódóan - leginkább családoknak ajánljuk. A galériás, amerikai konyhás építményt óriási ablakai teszik különösen világossá. A ház hatalmas nappalija kiváló helyszínül szolgálhat nagyobb családi-baráti összejövetelekhez is. 32 millió és már viheted is.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

kőszeg jó.png

 

Az 5000-es feeling...

A nagycenki erdő szomszédságában elhelyezkedő 140 négyzetméteres könnyűszerkezetes családi ház akár több generáció befogadására is alkalmas 7 szobájával. Nagycenk csupán 10 kilométerre helyezkedik el Soprontól, így kényelmes autókázással elérhető a határ másik oldala is. A 26 milliós árért cserébe a jó állapotú ingatlan cserépkályhával és könyvtárszobával is rendelkezik.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

nagycenk jó.png

 

Retró kanapé-sarok...

Hihetetlenül alacsony áron érhető el ez a fertődi ingatlan, mely ugyan némi felújításra szorul, ám elhelyezkedéséből fakadóan előnyös befektetés lehet a 16,9 milliós irányár. A külföldi munkavállalók körében divatos forma, hogy több személy/család bérel ki közösen egy nagy házat. Ez az ingatlan kiválóan alkalmas e célra, hiszen akár 10-12 ember lakhatása is megoldható a négyszobás épületben. A 141 négyzetméteres, kéterkélyes, teraszos ház akár azonnal költözhető.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

fertőd jó.png

Címkék: ház lakás nyugat eladó határ