Keress lakást a fogyókúra mellé!
2014.09.05. 14:27 I Buda Gergely

Keress lakást a fogyókúra mellé!

Általános tapasztalat, hogy a valódi és tartós fogyást életmódváltással lehet elérni. Mind táplálkozási szokásainkat, mind napi testmozgásunkat át kell alakítani ahhoz, hogy elérjük a sikert. Amennyiben épp abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy lakást keresel és közben fogynál is, íme pár ajánlatunk, hogy összekösd a kellemeset a hasznossal. Lift nélküli lakások a magasban.

 

lépcső gif.gif

 

Kezdőknek - Három emelet és rendszeres kocogás, tornázás a Városligetben

A Murányi utcában vár téged egy 77 négyzetméteres, három szobás lakás 15,2 millió forintért a harmadik emeleten. A Városliget egy köpésre van, hogy sétálj, kocogj vagy tornázz és három emeletet rendszeresen megmászni, leugrani valamiért a boltba, na, az is garantálja a fizikai munkát. Emellett a lakásban galéria is van, így ott is beiktathatsz pár lépcsőt.  

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

murányi jó_1.png

 

Haladóknak - Négy emelet mindennapi kihívás

A Vas utcában, a Palotanegyed kellős közepén sem kell eltunyulnod, hiszen naponta négy emeletet kell megmásznod. 70 négyzetméteren, két szobával 21,5 millió forint ez a lakás, ami az egyedüli lakás ezen a szinten. Így a rendszeres torna, súlyzóemelgetés, tréningkazetta és aerobikzene a szomszédokat sem zavarja majd.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

lépcső nyócker jó.png

 

Az igazán elszántaknak ötemeletes kivitel

A XVII. kerületben a Pesti út 101-es szám alatt az ötödik emeleten vár rád egy parkra néző kis lakás. 58 négyzetméter, három szoba 12,5 millió forintért. A közelben uszoda, sportolási lehetőség és park - minden adott a rendszeres mozgáshoz. Na, meg az öt emelet.

További képekért és az adatlapért kattints a képre!

egész ház jó_1.png
 

 További fogyitippekért és lakásokért látogass el az Otthontérképre!

 

Címkék: lakás fogyókúra eladó testmozgás lépcsőzés otthontérkép